Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κοριτσάκι 2 ετών παλεύει με σπάνιο καρκίνο στις ωοθήκες και οι γονείς του ζητούν να προσευχηθούμε

Κοριτσάκι 2 ετών παλεύει με σπάνιο καρκίνο στις ωοθήκες και οι γονείς του ζητούν να προσευχηθούμε

Ένα κορίτσι ηλικίας δύο ετών μάχεται με τονκαρκίνοτωνωοθηκών και η περίπτωσή της θεωρείται εξαιρετικά σπάνια.

Η μικρούλα McKenna ‘Kenni’ Shea Xydias διαγνώστηκε με καρκίνο στις 15 Φεβρουαρίου αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και πρησμένη κοιλιά.

Αρχικά, ο παιδίατρος του κοριτσιού πίστευε ότι είχε φούσκωμα στο έντερό της, αλλά ένα υπερηχογράφημααποκάλυψε κάτι πολύ πιο σοβαρό: έναν όγκο στις ωοθήκες της.

McKenna 'Kenni' Shea Xydias was diagnosed with ovarian yolk sac tumor on February 15 after developing a 103F fever and a bloated belly

Οι γονείς της, ο Mike και η Meagan Xydias, σοκαρίστηκαν όταν τα αποτελέσματα των επόμενων εξετάσεων έδειξαν όγκους διάσπαρτους σε όλη την κοιλιά της: έναν κοντά στο συκώτι της και έναν στην δεξιά ωοθήκη της.

Η Kenni θεωρείται ένα από τα μικρότερα ηλικιακά κορίτσια που υποφέρουν από αυτό το σπάνιο είδος καρκίνου, το οποίο συνήθως επηρεάζει κορίτσια και γυναίκες ηλικίας 10 έως 30 ετών.

Οι γιατροί αφαίρεσαν τη μία ωοθήκη της και ένα κομμάτι του λεπτού εντέρου της.

Georgia-based Kenni, described as bubbly and excitable, pictured with her two older brothers

Τώρα οι γονείς της μικρούλας προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα για τις θεραπείες του παιδιού τους.

“Προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μέρα ένα βήμα κάθε φορά, αλλά πρέπει να εξετάσουμε το πώς οι όγκοι και οι χημειοθεραπείες μπορεί να επηρεάσουν την Kenni μακροπρόθεσμα,” έγραψε ο Mike στησελίδα του στο GoFundMe.

“Δεν μπορούσα να φανταστώ πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σε ένα τόσο μικρό παιδί. Όμως ξέρουμε πως ηKenni είναι η ηρωίδα μας και το παλεύει, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Είναι πεισματάρα και μαχήτρια και δεν το βάζει με τίποτα κάτω.”

Yolk-sac tumors are incredibly rare, accounting for a fifth of cancerous ovarian tumors

Σύμφωνα με τον Δρ. Wenham, συνιστάται χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου, ωστόσο οι γιατροί δεν μπορούν να βεβαιώσουν την αποτελεσματικότητά της λόγω της ηλικίας της.

Painfully, the family is having to consider Kenni's future fertility options

Προς το παρόν, οι γονείς μοιράζονται με τον κόσμο την ιστορία της κορούλας τους και ζητούν από τους ανθρώπους να προσευχηθούν για τη μικρή Kenni.

Meagan, Kenni's mom, knew something wasn't right even when doctors said they thought Kenni just had a bad case of gas. Within 24 hours, scans revealed her cancer

“Αυτό το άτυχο μωρό χρειάζεται τις προσευχές σας,” έγραψαν οι γονείς στη σελίδα τους στοFacebook.

Kenni has now undergone surgery and is about to embark on chemotherapy. 'This poor baby needs your prayers,' the family wrote on Facebook

“Στηριζόμαστε στη δύναμη του Θεού, στις γνώσεις των γιατρών και στις προσευχές τις δικές σας.”

Leave a Comment