Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κορωπί - Ζωντανός εφιάλτης για 26χρονη σε παραλία - Έξι Πακιστανοί την ξεγύμνωσαν και μετέδιδαν live την επίθεση

Κορωπί - Ζωντανός εφιάλτης για 26χρονη σε παραλία - Έξι Πακιστανοί την ξεγύμνωσαν και μετέδιδαν live την επίθεση

Έναν ζωντανό εφιάλτη έζησε την Κυριακή 6//6/21 μια γυναίκα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί όταν μία ομάδα αποτελούμενη από έξι άτομα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ήταν μόνη της, αφού ο σύζυγός της έλειψε για λίγο, και της επιτέθηκαν παρενοχλώντας την. Αλλά δεν τους έφτανε μόνο

0000

αυτό, αφού αυτήν την αποτρόπαια πράξη τους την τραβούσαν βίντεο και την μετέδιδαν live σε άγνωστη ιστοσελίδα, σύμφωνα με το NewsIt.gr.

Κορωπί – Η ΕΛΑΣ έχει κάνει δύο συλλήψεις και αναζητούνται ακόμη τέσσερα άτομα

Το χρονικό της υπόθεσης που συγκλονίζει:

Οι πρώτες πληροφορίες του NewsIt.gr αναφέρουν πως τη στιγμή που το νεαρό ζευγάρι βρισκόταν στο πάρκινγκ και ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, μία ομάδα έξι ανδρών πλησίασε την 26χρονη, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως από το σημείο απουσίαζε για

λίγο ο σύζυγός της.

Κορωπί – Αδιαφορώντας για το γεγονός πως στο σημείο αρκετός κόσμος, την περικύκλωσαν και άρχισαν να την βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα. Ξεπέρασαν κάθε όριο μάλιστα όταν ο ένας από τους έξι έσκισε τη μπλούζα της 26χρονης.

H γυναίκα που βρισκόταν σε πανικό άρχισε να καλεί σε

βοήθεια, όμως οι δράστες παρέμεναν για αρκετή ώρα στο σημείο, παρενοχλώντας και να την βιντεοσκοπώντας την τρομοκρατημένη γυναίκα.

Στην παραλία έφτασαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκινώντας αναζητήσεις και καταφέραν τελικά να οδηγήσουν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας δύο άτομα. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για υπηκόους Πακιστάν, ένας εκ των οποίων μάλιστα δεν διέθετε τα απαραίτητα χαρτιά παραμονής στη χώρα.

Κορωπί – Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία μεταξύ άλλων για

προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ οι Αρχές αναζητούν και τους υπόλοιπους τέσσερις δράστες του περιστατικού.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα στα κινητά τους τηλέφωνα, οι δράστες μετέδιδαν live σε άγνωστη ιστοσελίδα τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Leave a Comment