Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κουρεας στη Λαρισα εβαλε τα κλάματα οταν καταλαβε το λαθος του να κουρεψει τον φιλο του

Κουρεας στη Λαρισα εβαλε τα κλάματα οταν καταλαβε το λαθος του να κουρεψει τον φιλο του

Τα μαλλιά της κεφαλής του θα πληρώσει ένας 52χρονος κουρέας, ο οποίος πιάστηκε επί τω έργω στη Λάρισα! Όμως και ο 67χρονος πελάτης, ο οποίος του ζήτησε να ανοίξει το κουρείο κατά παράβαση της απαγόρευσης, πλήρωσε ακριβά την ανάγκη του για κούρεμα, καθώς τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

000

Όλα συνέβησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν ο 67χρονος παρακάλεσε τον κουρέα να ανοίξει για λίγο το μαγαζί του για να τον εξυπηρετήσει, καθώς «είχε πολύ καιρό να κουρευτεί» όπως είπε. Ο 52χρονος, που ως τότε πειθαρχούσε στα μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού κρατώντας κλειστό το μαγαζί του, αποφάσισε να κάνει τη χάρη στον γνωστό του και άνοιξε το συνοικιακό κουρείο του, ίσα ίσα για να του προσφέρει ένα πριβέ κούρεμα, που έμελλε να τους κοστίσει ακριβά!

Οι δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας θα θυμούνται για πάντα την εμπειρία της εξυπηρέτησης στο κουρείο! Την ώρα που το ψαλίδι του 52χρονου κουρέα είχε πάρει «φωτιά», περνούσαν από το σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Λάρισας που, όταν αντιλήφθηκαν τι γινόταν, βεβαίωσαν πρόστιμο 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη, ενώ έκοψαν και στον πελάτη πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

Με δακρυα στα ματια εκαναν αποδοχη του προστιμου

Παράλληλα, συνέλαβαν τον παραστρατημένο κουρέα για παραβίαση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, ευτυχώς για τον ίδιο όμως γλίτωσε τη διανυκτέρευση στα κρατητήρια, καθώς το βράδυ της ίδιας μέρας αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον Ιανουάριο του 2021. Ωστόσο, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, ενώ το κουρείο σφραγίστηκε έως ότου αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Leave a Comment