Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κραυγή αγωνίας από Μυρτώ Αλικάκη - Ειμαι άνεργη από τον Μάρτιο

Κραυγή αγωνίας από Μυρτώ Αλικάκη - Ειμαι άνεργη από τον Μάρτιο

Κραυγή αγωνίας από Μυρτώ Αλικάκη: «Eίμαστε χωρίς δουλειά από τον Μάρτιο»

Σειρά της Μυρτώς Αλικάκη να ξεσπάσει για τον «θάνατο» του επαγγέλματος του ηθοποιού

Eνας ένας οι ηθοποιοί ξεσπούν για τον

0000

αργό «θάνατο» που απλώνεται πάνω από το επάγγελμά τους εξαιτίας των νέων μέτρων για την πανδημία.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Μυρτώς Αλικάκη, η οποίαμέσω skype μίλησεστην πρωινή εκπομπή «Alpha Παντού» γι’ αυτό που βιώνουν οι ηθοποιοί!

Η ίδια έκανε λόγο για την επόμενη μέρα στην Τέχνη και για τα νέα μέτρα για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού,τα οποία βάζουν εκ νέου «λουκέτο» στα θέατρατουλάχιστον για τον τρέχοντα μήνα.

«Δεν είμαι ειδικός, δεν γνωρίζω τι

πρέπει να συμβεί,δεν το παίζω έξυπνη.Απλώς λέω αυτό που αισθάνομαι»παραδέχθηκε στην αρχή και συνέχισε:«Είμαι ένας άνθρωπος από τη φύση μου αισιόδοξος,που προσπαθεί πάντα να βλέπει τη θετική πλευράτων πραγμάτων. Στο σπίτι είμαστε, δηλαδή, όλοι καλά, έχουμε λεφτά να φάμε. Σκέφτομαι πάντα ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι υποφέρουν καιδοκιμάζονται τρομακτικάόχι μόνο από τον κορωνοϊό, αλλά και από πολλές άλλες μάστιγες που υπάρχουν στον κόσμο. Είναι σαφέστατα μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ανήκω στον κόσμο τον καλλιτεχνικό, ο οποίος, σε αυτή τη συνθήκη, σαφέσταταπλήττεται όσο

ελάχιστοι. Είναι ένα επάγγελμα εποχικό, ασταθές, όπου οι συνθήκες εργασίας είναι ενίοτε παράξενες και το κομμάτι που αφορά τις προσλήψεις είναι αμφίβολο. Παρ’ όλα αυτά, τοεπιλέγει κανείς σαν επάγγελμα. Τώρα υπάρχει κάτι που δεν έχουμε επιλέξει. Θεωρώ ότι σαφέστατα ζούμε μια πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση και πρέπει να ληφθούν μέτρα. Από την άλλη, νιώθω πωςυπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά στα πράγματα».

Καταλήγοντας, η Μυτρώ Αλικάκη πρόσθεσε τα εξής, εκπέμποντας SOS: «Δεν είμαι ειδικός, δεν γνωρίζω τι πρέπει να συμβεί, δεν το παίζω έξυπνη. Απλώς λέω αυτό που αισθάνομαι. Στην ουσίαεμείς από τον Μάρτιο είμαστε χωρίς δουλειά. Κάτι πρέπει να γίνει, δεν ξέρω τι»

Δείτε το βίντεο:

Leave a Comment