Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κρητη : Μεθυσμένη γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που πήγε να τη βοηθήσει

Κρητη : Μεθυσμένη γυναίκα δάγκωσε αστυνομικό που πήγε να τη βοηθήσει

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο με έναν αστυνομικό να καταλήγει στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα που δέχθηκε από μια γυναίκα στην οποία είχε πάει για να της προσφέρει βοήθεια.Σας σταματούν με το αυτοκίνητο για αστυνομικό έλεγχο; Αυτά είναι ...

0000

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν το κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομίας ζήτησε από το περιπολικό της βάρδιας να μεταβεί στην περιοχή της Αλικαρνασσού καθώς μία γυναίκα βρίσκονταν στο οδόστρωμα και χρειαζόταν βοήθεια.

Οι άνδρες του περιπολικού έσπευσαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν την γυναίκα, ηοποία φαινόταν ότι είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και βρισκόταν στημέση του δρόμου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα.

Αμέσως οι αστυνομικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταβεί στο σημείο για τηγυναίκα και οι ίδιοι προσπάθησαν να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Η αντίδραση της γυναίκας ήταν μη αναμενόμενη Σε έξαλλη κατάσταση δάγκωσε με μανία τον αστυνομικό.

Τελικά, το ασθενοφόρο που είχε ειδοποιηθεί για τη γυναίκα έφτασε στο σημείο όμως, εκτός από εκείνη, παρέλαβεκαι τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Leave a Comment