Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ξεσπά Ελληνίδα γυμνάστρια - Θα πεθάνουμε απο την πεινα - Επιδοτήστε μας εδω και τωρα

Ξεσπά Ελληνίδα γυμνάστρια - Θα πεθάνουμε απο την πεινα - Επιδοτήστε μας εδω και τωρα

Ξεσπά Ελληνίδα γυμνάστρια: «Δεν θα πεθάνουμε από κορωνοϊό αλλά από πείνα»

«Για ποια αξιοκρατία μιλάμε; Γιατί δεν βοηθάτε τα παιδιά; Τα παιδιά της Ελλάδας;»

Με μιαανάρτηση – καταπέλτηστη σελίδα τουγυμναστηρίουτης«Weight Fight by Christina», η δασκάλα και

0000

γυμνάστριαΧριστίνα Ματθαίουξεσπά για την αδιαφορία τηςκυβέρνησης στον κλάδο του αθλητισμού.

Η γυμνάστριαπαραθέτει στην κάμερα τους λογαριασμούς του κτιρίουόπου στεγάζεται το γυμναστήριο της,το οποίο παραμένει εδώ και μήνες κλειστό,με τα έξοδα ωστόσο να «τρέχουν».

«Πεινάμε κύριοι στα γυμναστήρια»

Η Χριστίνα Ματθαίουκατακεραυνώνει την κυβέρνηση για τις επιστρεπτέες προκαταβολέςπου είναι στην ουσία δάνεια:«Τι λέτε κύριοι; Τι είναι τα γυμναστήρια;Τα έχετε ξεχασμένα εντελώς; Που είναι ο αρμόδιος υπουργός; Δεν μας δίνετε κανένα περιθώριο δουλειάς!Γιατί δεν μας βοηθάτε;Σε όλα τα ευρωπαικά κράτη δίνουν το 75 %! Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι; Για ποια ανθρώπινα δικαιώματα βγαίνει ο κόσμος και μιλάει, όταν ο κόσμος πεινάει; πεινάμε κύριοι

στα γυμναστήρια!Υπάρχει κάποιος να μας ακούσει;Πάει ένας δάσκαλος γυμναστής σε ένα γυμναστήριο σαν το κρυφό σχολειό να πληρωθεί 50 ευρώ το μήναστα κρυφά για να ζήσει το παιδί του, να του πάει γάλα και ψωμί και τον γράφετε!Και δεν γράφετε τα σουπερ μάρκετ, τα μετρό, τα λεωφορεία που γίνεται της μουρλής! Για ποια αξιοκρατία μιλάμε;Γιατί δεν βοηθάτε τα παιδιά; Τα παιδιά της Ελλάδας;»αναρωτιέται απηυδυσμένη κ. Ματθαίου.

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment