Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη υπέρ του Κοψιάλη - Ζει εφιαλτικές μέρες και δεν το αξίζει

Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη υπέρ του Κοψιάλη - Ζει εφιαλτικές μέρες και δεν το αξίζει

Με μία σειρά από βίντεακι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ινσταγραμ, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε κατά των ανθρώπων που κατηγορούν τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, μετά από τα όσα ακούγονται για τον ίδιο.

«Μέρες τρώγομαι για ένα παιδί και μία οικογένεια που περνάει πραγματικά

0000

εφιαλτικές ηημέρες και δε το αξίζει. Όσο με παρακολουθείτε καιρό γνωρίζετε αν έχω ενσυναίσθηση και αν λέω ψέματα. Ξέρετε πως αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, θα τρέξω και πέρα από την οικογένειά μου. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω γιατί ήταν έτοιμοι να διασωληνώσουν τη γιαγιά μου. Παλέψαμε με τον θάνατο. Ακόμα κι αν δε άντεχα, έπρεπε να βρω χρόνο να μιλήσω, γιατί νιώθω ότι σπιλώνεται το όνομα και η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που δε έχει κάνει τίποτα» είπε στην αρχή το μοντέλο και infuencer.

«Δε με νοιάζει κανένας Φιντιρίκος και δε θέλω να έχω σχέση με καμία []. Αυτό που γίνεται εις βάρος του Αλέξανδρου Κοψιάλη είναι ανήθικο

και κανείς δε έψαξε από που ξεκινάει. Εξαιτίας ενός ανθρώπου που έχει αστείρευτο μίσος για τους ινφλουετσερs. Τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα τον Αλέξανδρο. Ένα παιδί που δε είχε τίποτα και δούλευε στο μεροκάματο και όταν απέκτησε αρκετά δε τα κράτησε για την πάρτη του. Συντηρεί σπίτια και φροντίζει παιδιά που κανείς δε γνωρίζει. Δεν θα έπαιρνα ποτέ θέση να καλύψω κάποιον που έχει κάνει κακό. Εγώ πρώτη θα σταυρώσω τους βιαστές, αλλά απαγορεύεται να κατηγορείτε ένα παιδί που έχει κάνει τόσα πράγματα», τόνισε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η ίδια με δάκρυα στα μάτια εκδήλωσε την

αγανάκτησή της για τα σχόλια που δέχεται τόσο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, όσο και η σύντροφός του, Σοφία Φυρού και το μωράκι που έχουν αποκτήσει. Αφορμή ένα βίντεακι που ανάρτησε ο ίδιος και έκανε γνωστές τις «κατάρες» που δέχεται από το κοινό για το παιδί του.

Leave a Comment