Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Κρεμλίδου – Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα μαζι με ολους εσας

Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Κρεμλίδου – Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα μαζι με ολους εσας

Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Κρεμλίδου για τις γuμνές φωτογραφίες: «Ήμουν ανήλικη – Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα»Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε ηΈλενα Κρεμλίδουκαι μίλησε για τις γυμνές φωτογραφίες και τα υποτιθέμενα «ροζ βίντεακι» στα οποία πρωταγωνιστεί.

«Κυκλοφορούν τρία ροζ βίντεακι στα οποία λένε ότι είμαι εγώ, αλλά δε είμαι εγώ. Είναι τρία διαφορετικά κορίτσια. Τα κυκλοφορούν στα sites ή μου τα στέλνουν εμένα. Όταν ξεκίνησε αυτό πήγα στη Δίωξη. Έχω ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο στέλνω σε κάθε site. Τους λέω ότι δε είμαι εγώ και

0000

παρακαλώ να το κατεβάσουν. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν είμαι εγώ. Αυτό ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, πριν τρία χρόνια πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού. Σε αυτό το μήνυμα μου έλεγαν “ή θα μου στείλεις άλλο υλικό, ή από αύριο θα ανέβουν οι φωτογραφίες σου”» είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου μιλώντας στονΓιώργο Λιάγκακαι τηΦαίη Σκορδά.


«Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες είμαι ανήλικη, είμαι 17 χρονών. Εγώ τις είχα τραβήξει και τις είχα στείλει σε τότε συντρόφους μου. Δεν γνωρίζουμε ποιος τις διέρρευσε. Πέρα από το σοκ που έπαθα, ήθελα να αυτοκτονήσω. Και τώρα που το συζητάω έχω ένα μούδιασμα. Πήρα αμέσως στη Δίωξη, πήγα από τα γραφεία και τους εξήγησα τι μου συνέβη. Στα μηνύματα δε απάντησα και έτσι ξεκίνησε η διαρροή» συνέχισε η Έλενα Κρεμλίδου.


Όπως εξομολογήθηκε, η αφορμή για να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό ήταν ένα τρίτο βίντεακι που λένε ότι πρωταγωνιστεί, ενώ στην πραγματικότητα δε είναι η ίδια. «Ακόμα και να

ήμουν σε αυτά τα βίντεακι, δε υπάρχει ντροπή. Κι επίσης πολλές φορές επιλέγω πολλές πλευρές του εαυτού μου πιο σeξι, είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Είναι δέκα χρόνια τώρα. Είμαι πολύ πιο συγκροτημένη τώρα και γι’ αυτό μιλάω. Νιώθω πιο δυνατή» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα. Η μάνα μου το ξέρει και ήταν ανέκαθεν μαζί μου. Και μάλιστα χθες που το συζητήσαμε, μου είπε ότι τώρα που θα βγω να μιλήσω, θα το μάθει περισσότερος κόσμος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μέσα από την ιστορία μου, όλες οι κοπέλες που το έχουν πάθει και ντρέπονται, να μην ντρέπονται γιατί εμπιστεύτηκαν κάποιον ή επέλεξαν να είναι σeξι. Ντροπή είναι σε αυτόν και σε αυτούς που το βλέπουν» συνέχισε η Έλενα Κρεμλίδου με δάκρυα στα μάτια.

Και πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένη: «Απόψε πάω στη

Θεσσαλονίκη και θα δω τον μπαμπά μου. Δεν φοβάμαι να τον δω πλέον. Δεν έχω κάτι να ντραπώ. Οι γονείς μου γνωρίζουν ότι κάνω σeξ. Ο μπαμπάς μου νομίζω ότι είναι πολύ υπερήφανος αυτή τη στιγμή».

Leave a Comment