Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κώστας Βουτσάς:Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία-Συντετριμμένη η Αλίκη Κατσαβού

Κώστας Βουτσάς:Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία-Συντετριμμένη η Αλίκη Κατσαβού

Το τελευταίο αντίο πρόκειται να πουν η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του Κώστα Βουτσά στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Συντετριμμένη είναι η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, ενώ από νωρίς είναι στο πλάι της και η πολύ καλή φίλη του θανούντος, Ζωζώ Σαπουτζάκη.

Η σύζυγος του ταλαντούχου ηθοποιού βρισκόταν πίσω από τη σορό του «αιώνιου έφηβου» του ελληνικού κινηματογράφου υποβασταζόμενη από συγγενικό της πρόσωπο.

Η οικογένεια του Κώστα Βουτσά έχει ζητήσει από τις 09.30 έως τις 10.30 να τον αποχαιρετήσει κεκλεισμένων των θυρών. Για μία ώρα θα συνεχιστεί το λαϊκό προσκύνημα και στις 11.30 θα ψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι για τον Κώστα Βουτσά.

Στη συνέχεια, η σορός του αξέχαστου κωμικού θα

0000

μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στον τάφο που παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων στην οικογένεια προκειμένου να τιμήσει τον Κώστα Βουτσά για όσα προσέφερε επί 70 χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

Κώστας Βουτσάς:Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία-Συντετριμμένη η Αλίκη ΚατσαβούΚώστας Βουτσάς:Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία-Συντετριμμένη η Αλίκη ΚατσαβούΚώστας Βουτσάς:Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία-Συντετριμμένη η Αλίκη ΚατσαβούΚώστας Βουτσάς:Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία-Συντετριμμένη η Αλίκη ΚατσαβούΚώστας Βουτσάς:Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία-Συντετριμμένη η Αλίκη ΚατσαβούΚώστας Βουτσάς:Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία-Συντετριμμένη η Αλίκη Κατσαβού

Leave a Comment