Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κώστας Ευριπιώτης, Κηδεία: Ράγισαν Οι Πέτρες, Κατέρρευσε Οικογένεια. Ποιοι Γνωστοί Στο Τελευταίο Αντίο [Φωτο]

Κώστας Ευριπιώτης, Κηδεία: Ράγισαν Οι Πέτρες, Κατέρρευσε Οικογένεια. Ποιοι Γνωστοί Στο Τελευταίο Αντίο [Φωτο]

Στο κοιμητήριο Ηλιούπολης – όπου με θλίψη τον αποχαιρέτησαν οι δικοί του άνθρωποι – πραγματοποιήθηκε η κηδεία του ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη ζήτησε σε όσους παρευρεθούν, αντί στεφάνων, να προσφέρουν χρήματα, τα οποία θα πάνε για ενίσχυση στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Λίγο πριν από τις 3:00 το μεσημέρι, έφθασαν στην εκκλησία τα δύο του παιδιά, ο Αδαμάντιος και ο Ίων, μαζί με τη μητέρα τους και πρώην σύζυγο του ηθοποιού Βάλια Κωστοπούλου.

Παράλληλα, αρκετοί εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το «παρών», ανάμεσά τους οι Θανάσης Ευθυμιάδης, Δήμητρα Παπαδήμα, Παντελής Καναράκης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα, όπου έδινε την δική του μάχη με τον καρκίνο. Η περιπέτεια της υγείας του τον βρήκε στην παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όπου στις πρόβες άρχισε να φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του.

Και έτσι έφτασε στο να επισκεφθεί τον γιατρό να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που έπρεπε να νοσηλευτεί και αμέσως να χειρουργηθεί.

Leave a Comment