Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κωστής Σαββιδάκης - Ο σταυρός κόλλησε πάνω μου και έκανα ακτινογραφία στο σημείο και βρήκαν κάτι πολύ κακό

Κωστής Σαββιδάκης - Ο σταυρός κόλλησε πάνω μου και έκανα ακτινογραφία στο σημείο και βρήκαν κάτι πολύ κακό

Κωστής Σαββιδάκης:Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός στο “Λοιπόν” και στη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Μεταξύ άλλων, μίλησε από καρδιάς για το θαύμα που βίωσε, αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Κωστής Σαββιδάκης: Απόσπασμα από τα όσα είπε στη συνέντευξη

Συνέντευξη παραχώρησε ο Κωστής Σαββιδάκης στο Λοιπόνκαι στη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που για τρίτη σεζόν πρωταγωνιστεί στο

0000

σίριαλ «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για το θαύμα που βίωσε, καθώς επίσης και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ερώτηση δημοσιογράφου: «Πιστεύετε βαθιά στον Θεό, μάλιστα έχετε βιώσει και κάποιο θαύμα. Θα μου μιλήσετε γι’ αυτό

Κωστής Σαββιδάκης: «Είχα πάει να προσκυνήσω στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού και ο παπά-Δημήτρης είχε βγάλει τον τίμιο Σταυρό και σταύρωνε. Όταν ήρθε η σειρά μου, ο Σταυρός κόλλησε πάνω μου για 20 λεπτά περίπου και τότε μου λέει ο παπά-Δημήτρης, να πας να κάνεις μια ακτινογραφία στο σημείο που κόλλησε ο σταυρός! Πήγα, έκανα την ακτινογραφία και βρήκαν κάτι πάρα πολύ

κακό και επικίνδυνο, καταλαβαίνετε Αλλά, ευτυχώς, αυτή η τόσο έγκαιρη προειδοποίηση (πραγματικά εξ ουρανού), κυριολεκτικά με έσωσε! Ευτυχώς, έπεσα και σε μια υπέροχη επιστήμονα και σπουδαίο άνθρωπο (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι γιατροί που είναι σπουδαίοι άνθρωποι) την κα. Καλλιόπη Αθανασιάδη και την ομάδα της (στον 5ο όροφο του Ευαγγελισμού) και έτσι σήμερα ζω, δόξα τω Θεώ, και σας απαντάω στις ερωτήσεις σας».

Δημοσιογράφος: «Ποια ήταν αυτή η στιγμή που ζητήσατε με τεράστια δύναμη τη βοήθειά του;»

Κ. Σαββιδάκης: «Δεν θα σας πω, συγχωρέστε με, γιατί κάποιες στιγμές είναι τόσο ιδιαίτερες, τόσο προσωπικές, που είναι μόνο για εμάς»

Δημοσιογράφος: «Το σοβαρό πρόβλημα υγείας σας φόβισε; Τι σας άφησε στην ψυχή σας;»

Κ. Σαββιδάκης: «Όχι, δε φοβήθηκα καθόλου! Το είδα από την αρχή πολύ ψύχραιμα. Άλλωστε, ξέρουμε όλοι μας, πως κάποια στιγμή θα φύγουμε από εδώ – τώρα, το πού θα πάμε, δε το

ξέρουμε, κανείς δε το γνωρίζει. Αν καταλάβουμε, πάντως, ότι είμαστε περαστικοί από αυτήν τη ζωή, τότε θα δούμε τη ζωή με άλλα μάτια και ίσως αρχίσουμε να ζούμε πραγματικά. Τώρα, δυστυχώς, οι περισσότεροι δε ζούμε πραγματικά, γιατί δε ζούμε για εμάς αλλά για τους άλλους. Για εμάς, ίσως, απλά και μόνο αναπνέουμε»

Leave a Comment