Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κυμπουρόπουλος: Με στεναχώρησε η κάλυψη Τσίπρα σε Πολάκη -Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται

Κυμπουρόπουλος: Με στεναχώρησε η κάλυψη Τσίπρα σε Πολάκη -Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται

Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται, τόνισε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, σχολιάζοντας μέσω Twitter την επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη, αλλά και την κάλυψη που παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

«Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κύριου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός. Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα», έγραψε στον λογαριασμό του ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

AdChoices ADVERTISING

«Έτσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια. Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω», έγραψε ακόμη ο κ. Κυμπουρόπουλος. Ο υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία δέχθηκε αήθη επίθεση από τον

Παύλο Πολάκη, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Ομως, αντιδράσεις για την επίθεση σε βάρος του κ. Κυμπουρόπουλου προκλήθηκαν και από τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στελέχη του κόμματος «άδειασαν» τον κ. Πολάκη. Αντιθέτως, ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να εμφανιστεί στη Βουλή και να μετατρέψει την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Leave a Comment