Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Λακωνία - Ράγισαν καρδίες στη κηδεία των δύο αδελφών - Ντυμένοι γαμπροί στο τελευταίο αντίο

Λακωνία - Ράγισαν καρδίες στη κηδεία των δύο αδελφών - Ντυμένοι γαμπροί στο τελευταίο αντίο

Ντυμένοι γαμπροί οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία τα δύο αδέρφια, Παναγιώτης και Νικόλαος που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία.

Οι εικόνες από την κηδεία των δύο αδερφών είναι

0000

ανατριχιαστικές, με την πρώτα ξαδέρφη των θυμάτων να μιλά στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha και να αναφέρει: «Τα ντύσανε γαμπρούς σήμερα. Η μάνα τους ήθελε να τα δει γαμπρούς στην εκκλησία υπό άλλες συνθήκες».

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες, στην κηδεία μοιράστηκαν κουφέτα, όπως θέλει το έθιμο για όσους φεύγουν από τη ζωή χωρίς να έχουν παντρευτεί.

Υπενθυμίζουμε πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:30 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (2/11) επί της Εθνικής οδού μεταξύ Βλαχιώτη και

Μολάων, στο ύψος της διασταύρωσης προς Γλυκόβρυση στη Μακρυνάρα.

Λακωνία: Τι δήλωσε ο αντιδήμαρχος για τον θάνατο των δύο αδερφών

«Έφυγαν δύο νέα παιδιά. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Τους ήξερα από μικρούς και μάλιστα ο δεύτερος ο Νικόλαος εργαζόταν στο Δήμο μέσω ενός προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας και νικητής της ζωής αφού είχε

δώσει μάχη με τον καρκίνο και είχε βγει νικητής», δήλωσε στο Newsbomb.gr, ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης για το τραγικό συμβάν.

Και πρόσθεσε: «Όταν το μάθαμε πάθαμε σοκ. Είναι άδικο. Και προέρχονται από μία οικογένεια μαχητών. Δεν αξίζει σε κανένα γονιό να χάνει τα παιδιά του. Δεν έχουν πλέον κανέναν άλλον στο κόσμο. Ήταν δύο αδέρφια αχώριστα παντού ήταν μαζί. Ήταν τόσο αγαπημένοι. Έτσι έφυγαν και μαζί».

Leave a Comment