Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Λύγισε η Κρεμλίδου - Το Instagram είναι δύσκολο επάγγελμα φορολογούμαστε και εμείς

Λύγισε η Κρεμλίδου - Το Instagram είναι δύσκολο επάγγελμα φορολογούμαστε και εμείς

Λύγισε η Κρεμλίδου: Το Instagram είναι δύσκολο επάγγελμα, φορολογούμαστε και εμείς

«Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι ταυτόχρονα το προϊόν, ο διαφημιστής» τόνισε η Έλενα Κρεμλίδου σχολιάζοντας την

0000

επίθεση προς το πρόσωπό της σχετικά με το «ταιριάζει σε μία Ιnstagrammer να είναι και τεμπέλα».

Στις δυσκολίες του κλάδου της αναφέρθηκε ηΈλενα Κρεμλίδου, η οποία ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί όσον αφορά στο επάγγελμά της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ«Love it», όπου αναφέρθηκε στην εμπειρία της στονΆγιο Δομίνικο, αλλά και στη δουλειά του Instagrammer.

«Επειδή είδα και κάποια σχόλια για το όταν είπα πως ταιριάζει σε μία

Ιnstagrammer να είναι και τεμπέλα. Εγώ το δήλωσα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Εννοούσα πως μια πιτσιρίκα είναι πολύ πιο εύκολο να θεωρηθεί τεμπέλα σε σχέση με μια γυναίκα 41 χρονών που έχει τα παιδιά της και παλεύει. Πού είναι το μεγάλο λάθος» ισχυρίστηκε αρχικά η «Μαριπόζα».

Στη συνέχεια, η Ελένη Κρεμλίδου, αφού υποστήριξε πως είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά, διευκρίνισε πως όχι μόνο φορολογείται, αλλά είναι δύσκολο, καθώς είναι ταυτόχρονα και το προϊόν και ο διαφημιστής.

«Άκουσα διάφορα σχόλια αν είναι δουλειά και φορολογούμαστε. Όντως φορολογούμαστε και όντως είναι

δύσκολο. Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι ταυτόχρονα το προϊόν, ο διαφημιστής. Κάνω το project management. Κάνω διάφορα πράγματα για να βγει μια εταιρεία στον αέρα. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή : sputniknews.gr

Leave a Comment