Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μαμά έκανε τη κόρη της μοντέλο για μέικ-απ και προκάλεσε στο παιδί δερματίτιδα

Μαμά έκανε τη κόρη της μοντέλο για μέικ-απ και προκάλεσε στο παιδί δερματίτιδα

Μαμά έκανε τη κόρη της μοντέλο για μέικ-απ και προκάλεσε στο παιδί δερματίτιδα

Ένας πατέρας αναζήτησε την συμπόνια και την κατανόηση στα social media για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την κορούλα του και τη μητέρα της. Η κραυγή αγωνίας του αφορούσε τον τρόπο τον οποίο η γυναίκα του

0000

εκμεταλλεύεται το παιδί της για το δικό της επαγγελματικό όφελος.

Ούτε λίγο ούτε πολύ,η επαγγελματίας μακιγιέζ χρησιμοποιεί το κοριτσάκι τους ως μοντέλογια να δοκιμάζει διάφορα στιλ και προϊόντα μέικ-απ.

Ο μπαμπάς δεν αντέδρασε αρχικά, θέλοντας να υποστηρίξει τη μαμά στην επαγγελματική της σταδιοδρομία. Ο όρος που έβαλε ήταννα μη γίνεται συνέχεια και να γίνεται με πολύ φειδώ και προσοχή– όχι σε όλο το πρόσωπο π.χ.

Εκείνη, παρ’ ότι συμφώνησε, φαίνεται πως αθέτησε την

υπόσχεσή της θέτοντας την υγεία του κοριτσιού σε άμεσο κίνδυνο.

Ο ανήσυχος πατέρας το ανακάλυψε όταν άκουσε τη μικρούλα να κλαίει στο δωμάτιό της και είδετο μάτι της πρησμένο και το δέρμα του προσώπου γεμάτο εξανθήματα και κοκκινίλες. Έτρεξε αμέσως στον γιατρό, όπου έμαθαν πως το παιδί είχε πάθει

δερματίτιδα από αλλεργική αντίδρασησε κάποιο υλικό.

Προφανώς, υπεύθυνη γι’ αυτό ήταν η μητέρα της που χρησιμοποίησε το παιδί ως πειραματόζωο. Μάλιστα, ανυποψίαστη για όσα είχαν συμβεί, επέστρεψε από την αγορά με νέα προϊόντα για να δοκιμάσει στο πρόσωπο της μικρής.

Τότε, όπως ήταν φυσικό, τσακώθηκαν άγρια, με τη γυναίκα να υπερασπίζεται την επιλογή της εξαγριώνοντάς τον. Σαν να μην έφτανε αυτό, του αποκάλυψε κιόλας πως όχι μόνο αθέτησε την υπόσχεσή της και έβαζε μέικ-απ σε όλο το πρόσωπο της κόρης της, αλλάτην έβγαζε έτσι και στο πάρκο για να την θαυμάσουνοι άλλες μαμάδες!

Πηγή : mama365.gr

Leave a Comment