Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μαμά και κόρη «αναστάτωσαν» το GNTM -Η playmate που «έκλεψε» τις εντυπώσεις [βίντεο]

Μαμά και κόρη «αναστάτωσαν» το GNTM -Η playmate που «έκλεψε» τις εντυπώσεις [βίντεο]

Η Αφροδίτη Μπάρμπα δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 2 για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η 28χρονη είχε λάβει μέρος στα playmate του 2011 με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να της λέει πως τη θυμάται. Ωστόσο, λίγο μετά από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, έμεινε έγκυος και αποφάσισε να σταματήσει για ένα διάστημα το modeling, για να μεγαλώσει το παιδί της.

GNTM 2: Η διαγωνιζόμενη που μοιάζει με την Αμάλ Αλαμουντίν

Η Αφροδίτη πήγε στην οντισιόν μαζί με τη μητέρα της και οι κριτές, όταν της ζήτησαν να φορέσει το μαγιό της και να επιτρέψει, της είπαν να τη φέρει μαζί της. Μόλις περπάτησε στην πασαρέλα η μητέρα της η Βίκυ Καγιά δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της. «Μοντέλο και η μαμά! Σας αγαπώ, να έρθετε στο Shopping Star», της είπε χαρακτηριστικά.

Η 28χρονη εντυπωσίασε τους κριτές, οι οποίοι μάλιστα της είπαν πως μοιάζει με τη σύζυγο του

Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν. Δεν μπόρεσαν, όμως, να μην σχολιάσουν το γεγονός πως είναι μία κλασάτη γυναίκα, που διαθέτει ένα καταπληκτικό σώμα. Η Αφροδίτη κατάφερε τελικά να πάρει το εισιτήριο για το bootcamp, παίρνοντας τέσσερα «ναι». Η όμορφη μαμά πριν αποχωρήσει από το πλατό μαζί με την κόρη της, εκδήλωσε τον θαυμασμό της προς τον Δημήτρη Σκουλό, λέγοντάς του, πως είναι κούκλος!

Δείτε την οντισιόν της Αφροδίτης στο GNTM 2

Η Αφροδίτη Μπάρμπα μπήκε στο πλατό μαζί με τη μητέρα της, που είναι εξίσου όμορφη και εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή.

Leave a Comment