Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μάνα άφησε μόνα τους τα πέντε παιδιά της και πήγε διακοπές για να χαλαρώσει

Μάνα άφησε μόνα τους τα πέντε παιδιά της και πήγε διακοπές για να χαλαρώσει

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 20 ετών είναι μία μητέρα από τοΤέξας, η οποία κατηγορείται πως άφησε τα πέντε της παιδιά μόνα στο σπίτι ενώ η ίδια πήγε διακοπές «επειδή χρειαζόταν ένα διάλειμμα από όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι».

Η 28χρονη Chrystal Walraven κατηγορείται πως άφησε μόνα τους τα παιδιά της, ηλικίας από 12 ετών έως 15 μηνών σε ένα σπίτι γεμάτο σκουπίδια και κόπρανα. Μάλιστα οι αρχές βρήκαν το μωρό μέσα στην κούνια του με μια κουβέρτα πάνω στο πρόσωπό του και νόμιζαν πως ήταν νεκρό.

Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα στο σπίτι, άνοιξε ένα 10χρονο αγόρι που είπε πως όλα είναι καλά.

She's accused of leaving 12-year-old and 10-year-old boys with her daughters, ages three, six and 15 months in Round Rock, Texas

Στο σπίτι βρέθηκαν επίσης οι δύο κόρες της νεαρής γυναίκας, τριών και έξι ετών, που δεν είχαν κάνει μπάνιο για μέρες. Η αστυνομία βρήκε μια βρόμικη πάνα μέσα σε μία ντουλάπα, λεκέδες στο χαλί και μύγες στην κουζίνα.

Η μητέρα των πέντε παιδιών, όπως γράφει η Daily Mail, ήταν με έναν φίλο της στην παραλία στη Νότια Καρολίνα.

Τις αρχές ειδοποίησε ο διευθυντής του σχολείου που φοιτούν ταπαιδιά, ο οποίος υποστήριξε πως του είπαν πως είχαν μείνει ξύπνια μέχρι αργά για να αλλάξουν την πάνα της μικρής τους αδελφής.

Neighbors said they assumed the mother was at work and didn't notice anything unusual because the children often played outside until midnight

Όταν ένας δάσκαλος επικοινώνησε με τον άνδρα που είναι δηλωμένος ως ο πατέρας τουλάχιστον ενός από τα παιδιά, εκείνος υποστήριξε πως τα φρόντιζε μία γειτόνισσα επειδή η μαμά τους ήταν σε άλλη πολιτεία.

Η γειτόνισσα υποστήριξε από την πλευρά της πως τους είχε φτιάξει βραδινό την προηγούμενη μέρα αλλά δεν ήξερε τι γίνεται με τα παιδιά και πως ένας άλλος από τους μπαμπάδες τους τα φρόντιζε.

Κατά την ίδια, δεν υπήρχε καμία δυσάρεστη μυρωδιά στο σπίτι.

Authorities said a father claimed Walraven left them alone on August 25

She was due to return August 28 but didn't make it back until August 30

Γείτονες δήλωσαν σε τοπικά μέσα πως νόμιζαν πως η μητέρα είναι στη δουλειά της και δεν παρατήρησαν κάτι ασυνήθιστο γιατί τα παιδιά έπαιζαν πολύ συχνά έξω μέχρι τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο δεύτερος πατέρας είχε αρνηθεί να φροντίζει και τα πέντε, ωστόσο η Walraven τα άφησε μόνα τους κι έφυγε, στις 25 του περασμένου Αυγούστου. Όπως είπε ο ίδιος στην Αστυνομία, είχε πάει φαγητό στα παιδιά την ημέρα που έφυγε η μητέρα τους και τις δύο επόμενες.

Η μητέρα επρόκειτο να επιστρέψει στις 28 Αυγούστου αλλά τελικά γύρισε στις 30, υποστηρίζοντας πως είχε καθυστέρηση ηπτήσητης και πως ήταν σε επικοινωνία με τα παιδιά της μέσω Facebook Messenger.

She told law enforcement her husband had left their home weeks ago to return to Arkansas

Στην Αστυνομία είπε πως πράγματι είχε πάει διακοπές στο Myrtle Beach και πως είχε κάνει και κάποιο ραντεβού για δουλειά.

Παρότι η 28χρονη είχε εξεταστεί από τις αρχές πέρσι,ένταλμα σύλληψηςεκδόθηκε μόλις τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επειδή η αστυνομία έπρεπε πρώτα να κάνει ενδελεχή έρευνα και να διασφαλίσει πως είχε αρκετές αποδείξεις.

Η γυναίκα παραδόθηκε στις 11 Φεβρουαρίου και βγήκε την ίδια μέρα από τη φυλακή με εγγύηση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, για όσα συνέβησαν κατηγορεί τη γειτόνισσά της και έναν από τους μπαμπάδες.

In an August 30 interview with cops she admitted she visited tourist locations in Myrtle Beach (pictured) and explored a job opportunity while staying with a male friend

The mother's Facebook profile showcases her relationship status as 'separated'. Images suggest she was involved with Jeff Walraven (pictured right) at least until May 2018

Leave a Comment