Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μάνα έδινε Βότκα στο 8 μηνών μωρό της για να κοιμάται και να βγαίνει με τον γκόμενο

Μάνα έδινε Βότκα στο 8 μηνών μωρό της για να κοιμάται και να βγαίνει με τον γκόμενο

Μία μητέρα σκότωσε τον 9 μηνών γιο της δίνοντάς του συστηματικά βότκα προκειμένου να τον κάνει να κοιμηθεί για να μπορεί εκείνη να πηγαίνει σε πάρτι.

Η μητέρα Nadezhda Yarych δήλωσε ότι ένα βράδυ έδωσε στον γιο της Zakhar βότκα για να κοιμηθεί και να μπορεί εκείνη να πάει σε ένα πάρτι στην πόλη Shebekino τηςΡωσίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Zakhar είχε αρρωστήσει και η μητέρα του τον έπαιρνε συχνά σε ένα τοπικό νοσοκομείο.

Mother Nadezhda Yarych allegedly gave her eight-month old baby son Zakhar vodka to drink so he slept

Οι γιατροί, κατά πληροφορίες, εξέτασαν το μωρό, διαπίστωσαν ότι είχε ιογενή λοίμωξη και πρότειναν να νοσηλευτεί, αλλά η Yarych δεν δέχθηκε, λέγοντας ότι προτιμούσε να φροντίσει το παιδί στο σπίτι.

Η Nadezhda δήλωσε πως πήρε τον Zakhar στο νοσοκομείο 4 φορές μέσα σε μια εβδομάδα, ωστόσο κάθε φορά αρνιόταν να του κάνει εισαγωγή.

Γνωστοί της οικογένειας είπαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η Yarych αρνήθηκε να νοσηλεύσει το γιο της καθώς δεν ήθελε να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στο νοσοκομείο με το μωρό της.

The mother is being investigated by police for refusing to hospitalise her eight-month-old son and giving him vodka to make him sleep so she could party, leading to his death 

Η Yarych δήλωσε πως έδινε επανειλημμένα βότκα στον Zakhar κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να τον κάνει να κοιμάται κι εκείνη να πηγαίνει σε πάρτι.

Στις 5 Ιανουαρίου, το παιδί πέθανε και σύμφωνα με μια μεταθανάτια εξέταση, ο θάνατος του παιδιού προκλήθηκε από ιογενή λοίμωξη.

Η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα και τον σύζυγό τηςMikhail Yaryc, που είναι ο πατριός του βρέφους, γιατί ήξερε την κατάσταση, ωστόσο δεν έκανε τίποτα προκειμένου να βοηθήσει το παιδί.

Leave a Comment