Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Master Chef: Σάστισε ο ηχολήπτης όταν κατέγραψε Είμαι μεγάλη κ@ργ!0λ@

Master Chef: Σάστισε ο ηχολήπτης όταν κατέγραψε Είμαι μεγάλη κ@ργ!0λ@

Η χθεσινή αποχώρηση της Μάρλεν από το Master Chef αποτέλεσε αφορμή για να ακουστούν τρομερές ατάκες.

Η Μάρλεν ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του Master Chef, καθώς δεν τα πήγε και τόσο καλά στην δοκιμασία με την αντιγραφή πιάτου.

Η επιστροφή των υπόλοιπων παικτών μάλιστα, προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς άλλοι την αποθέωναν για τις δυνατότητές της και άλλοι την... έθαβαν.

«Εννοείται πως πιστεύουμε ότι η Μάρλεν είναι μια δυνατή μαγείρισσα, αλλά καλώς ή κακώς δεν απέδειξε κάτι τέτοιο στον διαγωνισμό και είναι πολύ άσχημο παιδιά που είμαστε μαζί και μαγειρεύουμε μαζί τον πίνουν από μας σε κάθε δοκιμασία και βλέπουν ότι είμαστε δυνατές και αποδεικνύουμε τι είμαστε να λένε τώρα ότι “έφυγε η πιο δυνατή και δεν υπάρχει τώρα καμία”», είπε η Ντέμη Γεωργίου.

Από την πλευρά του ο Ηρακλής Αποστολίδης, είπε:

«Ο Γιάννης είναι πολύ καλός στην υποκριτική, η Ντέμη είναι πολύ καλή στην

0000

υποκρισία. Δεν ξέρω αν έγινε off camera ή on camera, αλλά επειδή είμαι μεγάλη καρλα έκατσα και πρόσεξα τις κινήσεις του καθενός μέσα στο σπίτι. Όταν είπαν κάποια άτομα ότι έφυγε μια δυνατή μαγείρισσα από το παιχνίδι, δεν μου άρεσε το γελάκι της Ντέμης. Αυτό είναι υποκρισία. Και όταν είσαι τον τελευταίο καιρό με τη Μάρλεν κός και βρακί, όπως είχε κάνει και με τη Μάγδα, που αφιέρωσε χρόνο για σένα στο γράμμα της, το ίδιο έκανες τώρα με τη Μάρλεν».

Leave a Comment