Ψυχαγωγία Ενημέρωση

MasterChef: Ο Χρήστος Μπάρκας αποκαλύπτει τι ψάχνει σε μια γυναίκα

MasterChef: Ο Χρήστος Μπάρκας αποκαλύπτει τι ψάχνει σε μια γυναίκα

Τι κι αν ο Χρήστος Μπάρκας δεν κατάφερε να κερδίσει το MasterChef, είναι σίγουρα από τους παίκτες που «έμειναν» στους τηλεθεατές.

Λίγο το παρατσούκλι «κρατς», που φαίνεται ότι θα τον ακολουθεί για καιρό, κάτι η εξωτερική εμφάνισή του αλλά και το γεγονός ότι ήταν από τους πιο συμπαθείς διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής, ο Χρήστος Μπάρκας παραμένει στην επικαιρότητα.

Πέρα από το μαγειρικό ταλέντο του- άλλωστε ήδη δέχθηκε πρόταση, τηλεοπτικά τουλάχιστον, από τον Ακη Πετρετζίκη να συνεργαστούν- ο Χρήστος έχει κατακτήσει και το θηλυκό κοινό. Ποιος είναι όμως για εκείνον ο ιδανικός τύπος γυναίκας;

Μπάρκας: Ο χαρακτήρας γοητεύει, όχι το σώμα

«Με ενδιαφέρει η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, να έχει ευαίσθητη και να έχει καλή ψυχή. Να έχει χιούμορ, να είναι καλός

άνθρωπος. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά ο χαρακτήρας είναι που γοητεύει και όχι το σώμα. Το σώμα με τα χρόνια αλλάζει. Ο χαρακτήρας μένει ο ίδιος. Ξέρω τι αναζητώ κι όταν το βρω, θα είμαι ευτυχισμένος και σε αυτό το κομμάτι. Σαφώς και μετράει η εμφάνιση, όμως, για μένα όχι και τόσο. Δεν έχει σημαντικό ρόλο, όσο κι αν το επιβάλλει η εποχή. Ζούμε σε μία κατάσταση που όλοι πρέπει να είμαστε «τέλειοι» εξωτερικά. Εσωτερικά, όμως, τι γίνεται;», απάντησε στο Down Town Κύπρου ο Χρήστος Μπάρκας.

Οταν μπει σε μία σχέση είναι πιστός; Ο Χρήστος Μπάρκας απάντησε ότι όταν είναι με μια γυναίκα της αφοσιώνεται ολοκληρωτικά. «Δεν το συζητώ. Αν πω ότι μπαίνω σε σχέση με μία κοπέλα είμαι εκεί, δίπλα της σε όλα. Δεν βρίσκω τον λόγο να είμαι με μία γυναίκα και να κάνω και κάτι άλλο. Είμαι πολύ δοτικός και τρυφερός στις σχέσεις μου. Αυτές τις εικόνες έχω κι από το σπίτι μου», απάντησε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Leave a Comment