Ψυχαγωγία Ενημέρωση

MasterChef: Τα κλάματα της Κατερίνας που πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια και η αντίδραση των κριτών

MasterChef: Τα κλάματα της Κατερίνας που πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια και η αντίδραση των κριτών

Νέα εβδομάδα στο MasterChef 4 και οι παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού πήραν θέση στην κουζίνα για μία ακόμη δοκιμασία Mystery Box.

Στο κουτί υπήρχαν έξι αγαπημένα υλικά από κάθε μέντορα και οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν κάτι χρησιμοποιώντας τουλάχιστον τρία υλικά από τον κάθε ένα.

Νέα εβδομάδα στο MasterChef 4: Το πιάτο του Ιωάννη αποκλείστηκε από τη δοκιμασία

Όταν έληξε ο χρόνος μαγειρέματος για την δοκιμασία του Mystery Box, ο Ιωάννης φαίνεται πως δεν

0000

αντιλήφθηκε σωστά τον κανονισμό, χρησιμοποίησε μόνο δύο υλικά από την πιατέλα του Πάνου Ιωαννίδη και έτσι το πιάτο του αποκλείστηκε.

Γιώργος, Μαρία και Διονύσης ήταν τα τρία καλύτερα πιάτα στο Mystery Box, με τη Μαρία να κερδίζει το πλεονέκτημα. Με βασικό υλικό του τεστ δημιουργικότητας το ψωμί του τοστ, η Μαρία είχε τη δυνατότητα να διαλέξει ποιοι δύο παίκτες- μαζί με την ίδια- θα είχαν 45′ λεπτά και όχι μισή ώρα, για να ολοκληρώσουν το πιάτο τους. Το πλεονέκτημα χρόνου, η Μαρία το κράτησε για τον εαυτό της και την Ηλιάννα.

Νέα εβδομάδα στο MasterChef 4: Η Κατερίνα πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια

Η Κατερίνα, η οποία και έχει κερδίσει την κάρτα ασυλίας, το χρυσό πλεονέκτημα που έδωσαν οι κριτές του MasterChef 4 την περασμένη εβδομάδα, δυσκολεύτηκε από την αρχή να εκτελέσει τη συνταγή που είχε σχεδιάσει στο τεστ δημιουργικότητας. Ωστόσο, εκείνο που δεν περίμενε κανείς είναι να πετάξει τελικά την προσπάθειά της στα σκουπίδια.

«Δεν είναι αυτό που πρέπει να πάει μπροστά και γι’ αυτό και το πέταξα και τελείωσε. Δεν μου βγήκε έτσι όπως το ήθελα εγώ» ανέφερε στα παρασκήνια η Κατερίνα.

Νέα εβδομάδα στο MasterChef 4: Σκληρή κριτική από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

«Διαφωνώ τελείως και καθέτως με αυτή την λογική. Δεν ανοίγω τον κάδο και πετάω το φαγητό» υπογράμμισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την επιλογή της Κατερίνας και πρόσθεσε «αυτή η προσθήκη στη διαδικασία μιας κάποιας ασυλίας, δεν είναι έχω μια κάρτα κάτσε να πετάξω ένα φαγητό».

Η παίκτρια του MasterChef 4 έβαλε τα κλάματα, ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε στον πάγκο της.

Leave a Comment