Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μαθητής παρακολουθεί το μάθημα από το παράθυρο γιατί δεν θέλει να κάνει τεστ κορωνοιού

Μαθητής παρακολουθεί το μάθημα από το παράθυρο γιατί δεν θέλει να κάνει τεστ κορωνοιού

Μαθητής παρακολουθεί το μάθημα από το παράθυρο γιατί δεν θέλει να κάνει τεστ κορωνοιού

Τι απαντάει μαθητής για την φωτογραφία που έγινε viral

Από τοπαράθυρο της τάξηςτου παρακολουθεί το μάθημα έναςμαθητήςλυκείου στηνΚύπρο,όπως απεικονίζεται στηφωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,τις τελευταίες ώρες.

Ο Ορέστης, όπως είναι το όνομά του,έμεινε εκτός

0000

διδασκαλίαςεπειδή αρνήθηκε να υποβληθεί σε υποχρεωτικότεστγια τονκορωνοϊό, σύμφωνα με τα διατάγματαπου έχουν ανακοινωθεί για τα σχολεία στην Κύπρο και ορίζουν ότι μαθητές και εκπαιδευτικοί πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό τεστ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο μαθητής λυκείουεξήγησε ότι δεν επιθυμεί να κάνει τεστ και ένας από τους λόγους είναι ότι ορίστηκε ως υποχρεωτικός. Μάλιστα, σύμφωνα με τον μαθητή, τα τεστ δεν πρόκειται να σταματήσουν την εξάπλωση της πανδημίας:«Δεν θεωρώ ότι με το να προχωρήσουν όλοι οι μαθητές σε δειγματοληπτικό έλεγχο θα λυθεί το πρόβλημα και δεν θα έχουμε κρούσματα στο σχολείο», δήλωσε.

Ο Ορέστης προσθέτει ότι δεν γνωρίζει εάν το τεστ μπορεί να έχει επιπτώσεις στην

υγεία του και αναφέρει:«εάν μου δοθεί βεβαίωση ότι δεν θα έχω πρόβλημα με την υγεία μου μετά τον δειγματοληπτικό έλεγχο και ότι το τεστ είναι αξιόπιστο, τότε θα το κάνω».

«Δεν είναι για να γελάμε αλλά για να κλαίμε»

Σύμφωνα με τον νεαρό μαθητή, ο ίδιοςδεν αισθάνθηκε ότι προκάλεσε,αντιθέτως, έκατσε ήσυχος στο παράθυρο για να παρακολουθήσει το μάθημα:«Χωρίς να προκαλέσω κανέναστάθηκα στο παράθυρο για να παρακολουθήσω το μάθημα, στην αρχή γέλασαν μετά όμως αντιλήφθηκαν και οι συμμαθητές μου την σοβαρότητα της

κατάστασης. Αυτό καλώ και τον κόσμο να κάνει.Να καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης. Δεν είναι για να γελάμε αλλά για να κλαίμε»δήλωσε.

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment