Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μαυρα χαμπερια για τη Τατιάνα - Αρχισε η κατρακυλα στα νούμερα τηλεθεασης

Μαυρα χαμπερια για τη Τατιάνα - Αρχισε η κατρακυλα στα νούμερα τηλεθεασης

Δύσκολο διάστημα διανύει η Τατιάνα Στεφανίδου καθώς τα νούμερα της ενημερωτικής της εκπομπής δε πάνε και τόσο καλά όσο περίμενε.

Δύσκολα είναι τα πράματα για την Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή της στον ALPHΑ, T-live. Η τηλεθέαση το τελευταίο διάστημα κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά νούμερα, όσον

0000

αφορά πάντα το δυναμικό κοινό. Ενώ, δε είναι λίγες οι φορές που έχει φτάσει τα μονοψήφια.

Χαρακτηριστικά το μεσημέρι της Παρασκευής 17/12 σημείωσε 8,5%, ενώ σε τέταρτο έφτασε μόλις το 10,8. Στο κανάλι υπάρχει μια μικρή αναστάτωση, με αποτέλεσμα να ψάχνουν τρόπους για να ανέβουν τα ποσοστά και πάλι και να κάνει πάλι τα νούμερα των πρώτων ημερών.

Βράχος δίπλα της για να την στηρίζει είναι ο

σύζυγός της, Νικόλαος Εισαγκελατος, με τον οποίο συζητούν όλα τους τα προβλήματα, ειδικά και τα επαγγελματικά αφού και οι δυο είναι αρκετά χρόνια στον χώρο και γνωρίζουν πολλά.

Ευχάριστο γεγονός ωστόσο που γεμίζει χαρά την Τατιάνα Στεφανίδου, είναι πως ο άντρας της τα πηγαίνει πολύ καλά σε τηλεθέαση μιας και το Live News χθες, έκανε 16,5%.

Αναλυτικά η τηλεθεάσεις Στεφανίδου – Εισαγκελατου

Τα τέταρτα του t-live

5
9.5
10.8
9.5
7.5
9.8
7.3
Τα τέταρτα του Live news

12.4
15.2
15
20.3
21.1
22
17.6
17.8
13.5
9.9
Η τρυφερή φωτογραφία της Στεφανίδου με τον Εισαγκελατο

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές στις οποίες η Τατιάνα Στεφανίδου έχει εκφράσει ανοιχτά την αγάπη της προς τον Νικόλαο Εισαγκελατο, ο οποίος δε θα της χαλάσει χατίρι, ποζάροντας μαζί της.

Το ζευγάρι λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο εντός σπιτιού, με την Τατιάνα Στεφανίδου να κάνει τη νέα της ανάρτηση στο Ινσταγραμ.

Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Κυριακάτικες αγκαλιές! Αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα να έχετε όλοι», ήταν η λεζάντα κάτω από την ανάρτησή της.

Leave a Comment