Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μέγκι Ντρίο: Δέχθηκα bullying στο GNTM -Ελεγαν «τι κάνει η Αλβανίδα εδώ» [βίντεο]

Μέγκι Ντρίο: Δέχθηκα bullying στο GNTM -Ελεγαν «τι κάνει η Αλβανίδα εδώ» [βίντεο]

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μικρή και για το bullying που υπέστη λόγω της καταγωγής της, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, η πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο.

«Στην Ελλάδα ήρθα όταν ήμουν 13 χρονών. Στο σχολείο είχα μείνει μόνη μου. Με δείχνανε, δεν με κάνανε παρέα επειδή ήμουν από την Αλβανία. Ένιωθα πάρα πολύ δυστυχισμένη. Πήγαινα στη μητέρα μου και τη ρωτούσα ‘μήπως εμείς που είμαστε από την Αλβανία έχουμε κάτι λάθος; Μήπως δεν πρέπει να πούμε ότι είμαστε από την Αλβανία;’», εξομολογήθηκε η Μέγκι Ντρίο.

Αυτό την οδήγησε, να σταματήσει το σχολείο και να τελειώσει το Λύκειο μέσω του διαδικτύου. «Είχα τέτοιο τραύμα, που δεν ήθελα καν να ξυπνήσω για να πάω στο σχολείο, ούτε να δω τους συμμαθητές μου. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που πέρασα.

Όπως είπε όμως, παρά τον εκφοβισμό που δεχόταν, δεν έκρυψε ποτέ την καταγωγή της. Μάλιστα και πέρσι στο GNTM, ήταν το πρώτο πράγμα που είχε πει.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star, η Μέγκι Ντρίο, δήλωσε πως και εκεί δέχτηκε bullying από τις συμπαίκτριές της. «Υπήρχαν συμπαίκτριες μου στο GNTM, που κάθονταν το βράδυ κι έλεγαν

0000

‘τι δουλειά θέλει η Αλβανίδα εδώ;’. Τα άκουγα όλα αυτά και θυμόμουν ξανά όλα όσα είχα περάσει όταν ήμουν παιδί και αισθανόμουν ότι δεν είχα καμία προστασία από κανέναν», είπε.

Μέγκι Ντρίο: Εφτασε στη νευρική ανορεξία λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Η Μέγκι Ντρίο εξομολογήθηκε και πώς έφτασε στη νευρική ανορεξία όταν ανακάλυψε πως ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση, την απάτησε. «Έχω χωρίσει εδώ και 2,5 χρόνια. Με τον πρώην σύντροφό μου, στην τελευταία μας κουβέντα, μου είπε δύο λόγια που δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μου είπε “είσαι λίγη για μένα και είσαι και Αλβανίδα, οπότε παλιό Αλβανίδα πήγαινε πίσω στη χώρα σου". Αυτό με οδήγησε στο να καταρρεύσω ψυχολογικά. Μέσα σε 20 μέρες έχασα 7 κιλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέγκι Ντρίο μιλά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έχει περάσει. Σε παλαιότερη συνέντευξη της στο Down Town της Κύπρου, έχει δηλώσει ότι αναγκάστηκε να ωριμάσει απότομα.

Leave a Comment