Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μέσα στη βρώμικη «φωλιά» του Τζούλιαν Ασάνζ στο Λονδίνο -Γέμιζε με περιττώματα τους τοίχους [εικόνες]

Μέσα στη βρώμικη «φωλιά» του Τζούλιαν Ασάνζ στο Λονδίνο -Γέμιζε με περιττώματα τους τοίχους [εικόνες]

Φωτογραφίες από το εσωτερικό της πρεσβείας του Ισημερινού στο Λονδίνο, όπου ζούσε τα τελευταία 7 χρόνια ο Τζούλιαν Ασάνζ, είδαν σήμερα, Σάββατο, το φως της δημοσιότητας.

Τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τη ζωή του Τζούλιαν Ασάνζ στην πρεσβεία δημοσιεύει η εφημερίδα Daily Mail και απεικονίζουν διάφορα αντικείμενα του χώρου σε όχι και τόσο... καθαρή κατάσταση.

Διακρίνονται, μεταξύ άλλων, άπλυτα πιάτα, υπολείμματα φαγητού και μια βρώμικη κουζίνα. Πέρα από αυτά, όμως, ο Τζούλιαν Ασάνζ «κατηγορείται» ότι πετούσε λερωμένα ρούχα του δεξιά και αριστερά σε όλους τους χώρους, ότι συχνά δεν τράβαγε καν το καζανάκι της τουαλέτας και πως όταν ήθελε να γίνει δυσάρεστος, γέμιζε με περιττώματα τους τοίχους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, του είχαν γίνει επανειλημμένως συστάσεις, αλλά ο συνιδρυτής των WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ φαίνεται ότι τις αγνοούσε πλήρως. Και όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, η βίαιη απομάκρυνσή του από την πρεσβεία έγινε δεκτή με ανακούφιση από το προσωπικό της πρεσβείας, ακόμη και από τον ίδιο τον πρέσβη του Ισημερινού.

Μια σύλληψη ωστόσο που κατακρίθηκε από πολλούς ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Πάμελα Άντερσον, με την οποία φημολογείτο ότι είχε αναπτύξει στενές σχέσεις...

Ο Τζούλιαν Ασάνζ ενώ γευματίζει

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο πρέσβης του Ισημερινού στο Λονδίνο, Τζέιμ Μάρσαν, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Όταν ο Aσάνζ ήθελε να είναι δυσάρεστος, λέρωνε με περιττώματα τους τοίχους και άφηνε τα λερωμένα εσώρουχα στην τουαλέτα. Έπρεπε να του υπενθυμίζουμε να τραβάει το καζανάκι και να φροντίζει για τα πιάτα. Έπρεπε να του υπενθυμίζουμε συνεχώς τους στοιχειώδεις τρόπους συμπεριφοράς».

«Το σύστημα ασύλου είναι για να προστατεύει τους αθώους ανθρώπους. Αυτός το κακοποίησε», τόνισε επίσης ο Μάρσαν για τον Ασάνζ, και πρόσθεσε: «Όταν του ζητήθηκε να καθαρίσει τους χώρους από τα περιττώματα, ο Aσάνζ απάντησε: "Δεν θα τα καθαρίσω. Δεν θα το κάνω! Αυτός που καθαρίζει την πρεσβεία πρέπει να το κάνει"».

Άπλυτα στον νεροχύτη της κουζίνας

Leave a Comment