Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μουτίδου - Οι άνδρες πλεον δεν εχουν ορεξη και δεν θέλουν πια να κάνουν ερωτά

Μουτίδου - Οι άνδρες πλεον δεν εχουν ορεξη και δεν θέλουν πια να κάνουν ερωτά

Σοφία Μουτίδου: «Οι άνδρες δε θέλουν πια να κάνουν φικι φικι»

Ότι την άλλαξε η μητρότητα δήλωσε στην εκπομπή«Το Πρωινό»ηΣοφία Μουτίδου, που έχει πλέον μία κόρη στην εφηβεία. «Τα παιδιά ρωτάνε τα πάντα, είναι πολύ ενεργά παιδιά», σχολίασε.

Ερωτηθείσα γιατις εμφανίσεις της στο YouTubeείπε πως «πάντα ήμουν της σάτιρας, όμως αυτά δε μπορείς να τα πεις στις κωμωδίες. Εκεί βγαίνω σα Σοφία, χωρίς αφεντικό στο

0000

κεφάλι μου»και ξεκαθάρισε πως δε κάνει πρόβα, απλώς προσπαθεί να μην βρίζει πολύ κι έχει καταφέρει να βρίζει λιγότερο.

Είπε μάλιστα ότι, όσο μπορεί διαβάζει και τα σχόλια, ώστε να κρατά επαφή με τον κόσμο.

«Τα χρήματα έρχονται από τις διαφημίσεις, από τα views πληρώνεσαι, αλλά είναι λίγο πιο περίπλοκο», απάντησε σε σχετικό ερώτημα, ενώ όταν ρωτήθηκε για το τι την «χαλά»απάντησε πως «δε αντέχω το ότι είναι όλοι τόσοι αγχωμένοι με ανούσια πράγματα, πουμε αγχώνει κι εμένα».

«Οι άντρες δε κάνουν πια φικι φικι, πιστεύω ότι κουράστηκε το ανδρικό είδος, κουράστηκε να είναι κυνηγός, θέλει να ξαποστάσει», εκτίμησε και συμπλήρωσε ότι παρομοίως, «κουράστηκαν και οι γυναίκες σε κάποιους ρόλους». Μιλώντας μάλιστα από εμπειρίες γυναικών και ανδρών που είναι έξω από γάμους, είπε πως τα πράγματα«είναι πολύ δύσκολα με το φικι φικι» και οι λόγοι αναφέρονται στην παράστασή της πιο αναλυτικά.

Η ηθοποιός, πάντως, εκτίμησε ότι,«είμαστε σε

μεταβατική εποχή, που οι γυναίκες κάνουν το αυτονόητο σύνθημα.

Πριν είχαν διαλυθεί όλα, τώρα ξηλώνουμε, για να ξαναραφτεί το ύφασμα. Είμαστε σε μεταβατική περίοδο, αλλά θα φάμε πολύ λάσπη άνδρες – γυναίκες».

Κληθείσα να σχολιάσει γιατην κόντρα της με τον Χάρη Ρώμα,είπε πως «βαρέθηκε». «Εγώ είπα κάτι που συνέβη,εκείνος διαφώνησε», αρκέστηκε να σχολιάσει.

Παραδέχθηκε πως έχει«πολύ αγωνία»για την παράσταση που ανεβάζει με τίτλο «Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας».

Εξήγησε πως πρόκειται για «καινούριο κείμενο» ότι, η

παράσταση είναι όλη δική της, υπάρχει ωστόσο παραγωγός.

«Στη σκηνή είμαι μόνη μου, είναι 1,5 ώρα stand up, απλά έχω ένα crew, είναι χορευτές break dance, τους είδα στο δρόμο», σημείωσε.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στηΘεσσαλονίκη στις 29 Ιουνίου,στη συνέχεια θα παιχτεί στηνΑθήνα,τοΗράκλειο, τηνΚέρκυρακαι τέλος από τις 30 Αυγούστου σταΙωάννινα.

Leave a Comment