Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Μυρτώ Αλικάκη - Είμαι άθεη και δεν με νοιάζει τι θα απογίνω όταν πεθάνω - Μαλλον θα γινω χωμα

Μυρτώ Αλικάκη - Είμαι άθεη και δεν με νοιάζει τι θα απογίνω όταν πεθάνω - Μαλλον θα γινω χωμα

Αν και το ζευγάρι έχει χωρίσει, διατηρούν ένα επίπεδο στη σχέση τους για χάρη των παιδιών τους.ΟΠέτρος Λαγούτηςκαι ηΜυρτώ Αλικάκηδιατηρούν τις καλύτερες σχέσεις.

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε χθες στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το ψέμα» όπου εκτός από τη Μυρτώ Αλικάκη πρωταγωνιστούν ο Θοδωρής Αθερίδης (που υπογράφει και τη σκηνοθεσία), η Σμαράγδα Καρύδη και ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Μιλώντας στις κάμερες για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του είπε:Νομίζω ότι οι άνθρωποι

0000

όταν αφήνουν στην άκρη πείσματα και εγωισμούς, η αγάπη βασιλεύει. Και με την Μυρτώ είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπιόμαστε πάρα πολύ και έχουμε δυο παιδιά που τα λατρεύουμε και οι δύο.

Μυρτώ Αλικάκη: Είμαι άθεη, δεν με νοιάζει τι θα απογίνω όταν πεθάνω

ΗΜυρτώ Αλικάκηαπό την πλευρά της, μίλησε στις κάμερες τόσο για το πώς αισθάνεται που είχε στο κοινό τους γιους της, όσο και για τη συμμετοχή της στοΤαμάμκαι τη σχέση της με τη θρησκεία.

Η ηθοποιός αφού επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στη σειρά, ρωτήθηκε για τον μουσουλμανικό τρόπο ζωής, που την είχε τρομάξει σε ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη και δήλωσε μάλλον άθεη:

«Όταν λέω ότι με φόβισε, εννοώ ότι επειδή εγώ δεν είχα ξαναπάει ποτέ μου σε μουσουλμανική χώρα και δεν το είχα δει ποτέ μου αυτό. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν θεωρώ τον εαυτό μου χριστιανό, μάλλον άθεη είμαι, οπότε δεν έχω τέτοια θέματα. Αντιθέτως θεωρώ ότι το ΤΑΜΑΜ έχει πάντα έναν συμφιλιωτικό χαρακτήρα, δηλαδή είναι μια ιστορία που κρύβει πάρα πολύ αγάπη. Σέβομαι απόλυτα την πίστη του καθενός.

Για μένα όλα αυτά τα ζητήματα είναι πάρα πολύ προσωπικά. Θεωρώ ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με την ανάγκη μας να αντιμετωπίσουμε βαθύτερους φόβους. Εμένα μπορεί για παράδειγμα και ισχύει, ναμε ησυχάζει η ιδέα, ότι όταν πεθαίνουμε γινόμαστε χώμα, από το να

σκέφτομαι ότι μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν το γνωρίζω».

Όσο για το αν θα ήθελε, όταν πεθάνει να τη θάψουν ή να την κάψουν απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»:«Πραγματικά από την ώρα που θα πεθάνω δεν με νοιάζει καθόλου το τι θα απογίνω. Αν θα με φάνε τα σκουλήκια, ή αν θα καώ ή αν θα πάω στον ουρανό».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Leave a Comment