Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Νέα Χαλκηδόνα - Δειτε με τι τροπο παρατησε αυτος ΑΝΟΗΤΟΣ το σκυλακι του στο δρομο

Νέα Χαλκηδόνα - Δειτε με τι τροπο παρατησε αυτος ΑΝΟΗΤΟΣ το σκυλακι του στο δρομο

Έκκληση να εντοπιστεί ο δράστης που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, να εγκαταλείπει τον σκύλο του στη Νέα Χαλκηδόνα της Αττικής.

Στις 19 Μαρτίου λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στον ένας άνδρας φαίνεται να σταματάει με το αυτοκίνητό του σε στην οδό Παπαφλέσσα, σε παράδρομο της Εθνικής. Ο ανεκδιήγητος και ανάλγητος άνδρας, κατέβασε τον

σκύλο ράτσας Τζακ Ράσελ από το όχημα, του έβαλε το περιλαίμιο, και επιβιβάστηκε ξανά στο αυτοκίνητο πατώντας γκάζι! ο άτυχος σκύλος φαίνεται να τρέχει για να ακολουθήσει το όχημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0000

Εικόνες που σαν «γροθιά» στο στομάχι προκαλούν θυμό, θλίψη και οργή για την εγκληματική κίνηση αφού η εγκατάλειψη ενός οικόσιτου ζώου, ισοδυναμεί με δολοφονία για έναν σκύλο ή μια γάτα που δεν γνωρίζουν πως να προστατευτούν από τα οχήματα.

Την έκκληση του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας για τον εντοπισμό του δράστη καθώς η κάμερα δεν κατέγραψε τον αριθμό κυκλοφορία τους οχήματος, ανέδειξε το zoosos.gr.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Δεχτήκαμε καταγγελία για εγκατάλειψη. Σήμερα κατά τις 12 το μεσημέρι στην οδό Παπαφλέσσα στη νέα Χαλκηδόνα σταμάτησε ΙΧ (δεν είδαν τις πινακίδες) στη μέση του δρόμου, κατέβασε το σκύλο Jack Russell, τον έλυσε και έφυγε!! Το σκυλί έτρεχε πίσω του με μεγάλη ταχύτηταΔυστυχώς τους έχασε απτό οπτικό πεδίο και μετά με μικρή αναζήτηση με το αυτοκίνητο δε βρήκε κάτι. Οι πινακίδες δεν φαίνονται,το σκυλάκι δεν έχει βρεθεί και το βίντεο έχει δοθεί ήδη στη αστυνομία. Όποιος ξέρει οτιδήποτε σχετικά με τον “άνθρωπο” που έκανε αυτήν την απαίσια πράξη παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας.».

Κάνουμε έκκληση εάν αναγνωρίζετε τον δράστη ή οποιαδήποτε πληροφορία, μην διστάσετε να επικοινωνήστε με το Α.Τ. Νέας Φιλαδέλφειας ή με τον φιλοζωικό σύλλογο εδώ.

Leave a Comment