Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Νέες φωτογραφίες της ανησυχητικά αδύνατης Τζούλιας Αλεξανδράτου [εικόνες & βίντεο]

Νέες φωτογραφίες της ανησυχητικά αδύνατης Τζούλιας Αλεξανδράτου [εικόνες & βίντεο]

Τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Europe 2019 κατέκτησε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Το ξανθό μοντέλο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την επιτυχία της, καθώς και στιγμές από την καθημερινότητά της, στην Γαλλία όπου και πραγματοποιήθηκε ο συγκεκριμένος διαγωνισμός.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζούλια Αλεξανδράτου πόζαρε φορώντας πάντα στο κεφάλι το στέμμα της.

«Μόλις έφτασα στο δωμάτιο με το στέμμα μου, κέρδισα την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό, Miss Europe. Είμαι τρομερά συγκινημένη, δεν μπορώ να το πιστέψω, σ’ ευχαριστώ Θεέ μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα μίας από τις φωτογραφίες, η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ωστόσο, η εικόνα της ανησύχησε τους θαυμαστές της, καθώς το γνωστό φαίνεται να έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχει δημοσιοποιήσει, τα χέρια και τα πόδια της έδειχναν πιο σκελετωμένα από ποτέ.

Αν και η Τζούλια συνεχίζει να λέει πως τρώει πολύ, η εικόνα της δίνει ακριβώς την αντίθετη εντύπωση, καθώς πλέον είναι πιο αδύνατη από κάθε άλλη φορά και έχει γίνει σκιά του εαυτού της.

Δείτε τις εικόνες της Τζούλιας Αλεξανδράτου που προκαλούν ανησυχία.

Leave a Comment