Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Νίκος Τσουμάνης - Αυτα ηταν τα τελευταία λόγια στην κοπέλα του πριν φυγει απο το σπιτι

Νίκος Τσουμάνης - Αυτα ηταν τα τελευταία λόγια στην κοπέλα του πριν φυγει απο το σπιτι

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε σήμερα το πρωί ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Νικόλαος Τσουμάνης, στην περιοχή της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά.

Ο 31χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε γύρω στις οκτώ το απόγευμα από το σπίτι του και είπε στη σύντροφό του με την οποία έμεναν μαζί, ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει σύντομα.

Νικόλαος Τσουμάνης: Τα τελευταία του λόγια στην κοπέλα του

«Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φίλος του και εργοδότης της συντρόφου του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Ραλλάκης.

Όπως εξηγεί, το τελευταίο διάστημα είχε μια

0000

αποχή από το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμών, «τον είχε “πάρει” πολύ από “κάτω”». Σύμφωνα με τον ίδιο, «ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος».

Όπως ανέφερε, η σύντροφός του τον έψαχνε από την Δευτέρα, αφού

ανησύχησε όταν η ώρα κυλούσε αλλά εκείνος δε γυρνούσε.

«Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του».

«Δεν είχε δείξει κάτι με την συμπεριφορά του»

«Πριν από ένα μήνα τον πήρα τηλέφωνο και ξεκινήσαμε πάλι τη συνεργασία. Δεν είχε δείξει κάτι με τη συμπεριφορά του. Μέχρι να ενσωματωθεί στην

ομάδα, έκανε ατομική προπόνηση, αλλά δε μας είχε δείξει ή αναφέρει κάτι. Σήμερα μάθαμε τα κακά μαντάτα», είπε μιλώντας στο Thesstoday.gr, ο γενικός διευθυντής του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος.

Ο κ. Παυλάκος ανέφερε πως ήταν συμπαίκτες το 2008 στον Μακεδονικό, και είχε περίπου ένα μήνα που γύρισε ξανά στην ομάδα.

Leave a Comment