Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ντροπη στο Ηράκλειο - Ξυλοφόρτωσε την γυναίκα του γιατί μαγείρεψε ψαρόσουπα ενώ εκείνος ζητησε πατάτες τηγανητές

Ντροπη στο Ηράκλειο - Ξυλοφόρτωσε την γυναίκα του γιατί μαγείρεψε ψαρόσουπα ενώ εκείνος ζητησε πατάτες τηγανητές

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο, όπου άντρας ξυλοκόπησε τη γυνή του μπροστά στα παιδιά τους για το φαγητό.

Σε 18 μήνες ποινή φυλάκισης με αναστολή, υπό τον όρο να μην πλησιάζει στα 100 μέτρα την 43χρονη σύντροφό του, καταδίκασε ερήμην το Αυτόφωρο Τριμελές

0000

Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου έναν 59χρονο.

Η γυνή κατήγγειλε στις αρχές πως ο άντρας της, της επιτέθηκε μπροστά στα παιδιά, επειδή εκείνη είχε μαγειρέψει ψαρόσουπα και αυτός ήθελε τηγανητές πατάτες.

Ηράκλειο: Τι κατέθεσε η γυνή στις αρχές

Σύμφωνα με το Cretalive, το θύμα κατέθεσε στις αρχές, πως ο άνδρας μπήκε στο σπίτι, ενώ εκείνη μαγείρευε ψαρόσουπα για τα παιδιά, κρατώντας μάλιστα το

μικρότερο στην αγκαλιά της. Ο 59χρονος μόλις αντιλήφθηκε τι μαγείρευε την επέπληξε, λέγοντας ότι «αυτό δε είναι φαγητό για παιδιά» και απαίτησε να τηγανίσει πατάτες.

Η γυνή στην προσπάθειά της να του εξηγήσει, εκείνος δε δίστασε να την χτυπήσει, παρά το γεγονός ότι κρατούσε ακόμα το μικρό κορίτσι στην αγκαλιά της.

Τα άλλα δύο παιδιά τρόμαξαν και έτρεξαν στο δωμάτιό τους, ενώ όταν

εκείνη πήγε και άφησε και το δίχρονο κορίτσι στο δωμάτιο, ο 59χρονος την χτύπησε ξανά.

Προανακριτικά ο 59χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι όντως έκανε παρατήρηση για το φαγητό, ωστόσο δε έγιναν τα πράγματα όπως τα λέει η 43χρονη.

Στο αυτόφωρο ο 59χρονος δε εμφανίστηκε, ωστόσο ήταν εκεί η

43χρονη, η οποία επιπλέον κατέθεσε πως ήταν η πρώτη φορά που την χτυπούσε και η συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα είναι άσχημη.

Leave a Comment