Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη συγκινεί - Η φωτογραφία με τα τατουάζ σε πλάτη με στίχους από τραγούδια του αδερφού του [εικόνα]

Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη συγκινεί - Η φωτογραφία με τα τατουάζ σε πλάτη με στίχους από τραγούδια του αδερφού του [εικόνα]

Εχουν περάσει 3,5 χρόνια από τον ξαφνικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, αλλά στην οικογένειά του, δεν ξεχνούν τον γνωστό τραγουδιστή.

Ο Παντελίδης σε ηλικία 33 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή, κάτι που συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής είχε πάρα πολλούς θαυμαστές. Ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, όχι μόνο δεν τον ξεχνά, αλλά έχει φροντίσει να κάνει κάτι, για να τον έχει πάντα «μαζί» του. Τι έκανε; Ανέβασε μια φωτογραφία με μια πλάτη (δεν διευκρινίζεται αν είναι η δική του ή ενός θαυμαστή του αδερφού του), η οποία είναι γεμάτη τατουάζ, τα οποία έχουν την μορφή του αδερφού του, αλλά και τίτλους και στίχους από τα τραγούδια του!

«Γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου», «Παραμυθιάζομαι» και «Ολα είναι στο μυαλό», είναι μερικά από τα τατουάζ που φαίνονται στην πλάτη που ο αδερφός του μοιράστηκε με μια φωτογραφία μέσω των social media.

Η φωτογραφία με τα τατουάζ του Παντελίδη

Δείτε χαρακτηριστικά την φωτογραφία με την πλάτη που ανέβασε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η οποία είναι γεμάτη τατουάζ, στη μνήμη του αδερφού του, Παντελή:

Leave a Comment