Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Άδωνις έγινε νονός ενώ απαγορεύονται οι βαφτίσεις - Εφαγε το κραξιμο της ζωης του

Ο Άδωνις έγινε νονός ενώ απαγορεύονται οι βαφτίσεις - Εφαγε το κραξιμο της ζωης του

Άδωνις Γεωργιάδης:Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία ανάρτηση χθες 14 Μαρτίου, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις. Μέσα από την δημοσίευση του, γνωστοποίησε πως έγινε νονός, πράξη που δεν επιτρέπεται αυτό το διάστημα στην Αθήνα, σύμφωνα με την ΚΥΑ.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Χθες το πρωί, 14 Μαρτίου, ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε μία ανάρτηση, η οποία προκάλεσε μεγάλο ντόρο στα μέσα

0000

κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος διότι ο κ. Γεωργιάδης γνωστοποίησε πως έγινε νονός, βαφτίζοντας τον μικρό Νικόλαο στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αεροπαγίτου, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του έγραψε: «Είχα την Τιμή να βαφτίσω ένα πανέμορφο αγοράκι, τον μικρό Νικόλαο, στον Ι.Ν. του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στην Αθήνα (σε άδειο Ναό λόγω του ιού δυστυχώς). Συγκινούμαι πολύ όταν σκέφτομαι ότι ένας ακόμη πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος προστέθηκε στο Σώμα της Εκκλησίας μας. Καλότυχος!».

Σύμφωνα με την ΚΥΑ που ισχύει αυτή την περίοδο, στην Αθήνα που είναι σε βαθύ κόκκινο δεν

επιτρέπονται ούτε γάμοι, ούτε βαφτίσεις, παρά μόνο κηδείες.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η εξήγηση του υπουργού

Η συγκεκριμένη δημοσιεύση προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter, μία εκ των οποίων ήταν της περιφερειακής συμβούλου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινας Κουτσούμπα, η οποία έγραψε.

«Ένα θέμα με την ισονομία το χουμε σε αυτή τη χώρα ε; χτεσινό ποστ του AdonisGeorgiadi. Μόνο που σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.14453/5.3.2021 οι βαφτίσεις στην Αττική δεν επιτρέπονται. Για τα μέλη της ΝΔ ισχύει άλλη ΚΥΑ;».

Ο Υπουργός αποφάσισε να απαντήσει, εξηγώντας πως μπόρεσε να γίνει η βάφτιση.

«Κυρία Κουτσούμπα θα σας λυπήσω αλλά για την συγκεκριμένη βάπτιση η οικογένεια για σοβαρούς οικογενειακούς της λόγους έκανε αίτηση και έλαβε άδεια για την πραγματοποίηση της την συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Η άδεια έχει ημερομηνία 05/03/2021 και εξεδόθη από την Πολιτική Προστασία»

Leave a Comment