Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Αντετοκούνμπο έκανε μήνυση σε Αμερικανό πωλητή– Πουλούσε παράνομα μπλουζάκια με το όνομά του

Ο Αντετοκούνμπο έκανε μήνυση σε Αμερικανό πωλητή– Πουλούσε παράνομα μπλουζάκια με το όνομά του

Στα δικαστήρια θα σύρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έναν Αμερικανό που προσπαθούσε να πουλησει παράνομα ρούχα με την υπογραφή «Greek Freak».

Σύμφωνα με το Reuters, ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, προχώρησε σε νομικά μέτρα κατά του Τζίντερ Μπόγκαλ, κάτοικο στην Πενσιλβάνια, καθώς προσπαθούσε να πουλήσει προϊόντα ένδυσης με το όνομά του, χωρίς να έχει πάρει την νόμιμη άδεια. Έκανε τις πωλήσεις μέσω ίντερνετ, με τους δικηγόρους του Γιάννη, να αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος «μπέρδευε και εξαπατούσε καταναλωτές, κάνοντας τους να πιστεύουν ότι παίρνουν αυθεντικά προϊόντα που φέρουν το

όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Reuters, ο Ελληνας άσος προσπάθησε να επικοινωνήσει δια αλληλογραφίας μαζί του, ζητώντας του να σταματήσει να πουλάει παράνομα τα προϊόντα από τις 3 Μαϊου, αλλά δεν πήρε απάντηση. Ο Γιάννης, που βρίσκεται στη χώρα μας κάνοντας φιλανθρωπικά events, κάνει αγωγή ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων στον Μπόγκαλ, ο οποίος πουλούσε μπλούζες με το πρόσωπό του, κάνοντας και προσφορά 10% στους φίλους των Μπακς που αγόραζαν τα προϊόντα.

Leave a Comment