Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Ευάγγελος Λιάπης είναι ιερέας και ταγματάρχης - Φοράει ράσο μαζί με πουλάδα των ειδικών δυνάμεων

Ο Ευάγγελος Λιάπης είναι ιερέας και ταγματάρχης - Φοράει ράσο μαζί με πουλάδα των ειδικών δυνάμεων

Ο Ευάγγελος Λιάπης είναι ταγματάρχης, στρατιωτικός ιερέας και κομάντο!

Εκεί όπου το Τιμημένο ράσο του ιερέως συναντά τους επίλεκτους των Ειδικών Δυνάμεων.

Ο νεαρός

0000

στρατιωτικός ιερεύς με τις «πουλάδες» των αλεξιπτωτιστών και το σήμα των αυτοδυτών της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταδρομών καρφιτσωμένες πάνω στο τιμημένο ράσο εντυπωσίασε τους πάντες κατά την προ ημερών κοπή της Βασιλόπιττας του Συνδέσμου Βατραχανθρώπων.

Τη φωτογραφία του την εντοπίσαμε σήμερα στην

προσωπική σελίδα στο facebook του Νικόλα Παραγιού και αποτέλεσε το έναυσμα για να το «ψάξουμε» λίγο περισσότερο το θέμα.

Ο λόγος λοιπόν για τον Ταγματάρχη του Θρησκευτικού Σώματος Ευάγγελο Λιάπη, που υπηρετεί ως ιερεύς στο

401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και ο οποίος στο παρελθόν είχε υπηρετήσει και σε μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων, πάντοτε ως Στρατιωτικός Ιερεύς. Ο ίδιος μάλιστα πριν από 10 μέρες πραγματοποίησε άλμα συντηρήσεως, μαζί με τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Γ.Ηλιόπουλο, τον Διευθυντή της Διευθύνσεως Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ, καθώς και πλήθος άλλων στελεχών του Στρατού Ξηράς στη Ζώνη Ρίψεως της Πάχης Μεγάρων.

Ο ίδιος είναι κάτοχος

πτερύγων («πουλάδας») αλεξιπτωτιστού ελευθέρας πτώσεως, πτερύγων αλεξιπτωτιστού σταθερού ιμάντος του Σώματος των Αμερικανών Πεζοναυτών, προφανώς από κάποια συνεκπαίδευση με εκείνους, καθώς και του διακριτικού του αυτοδύτου της ΔΥΚ.

Και όλα αυτά δίπλα στον Σταυρό, τον οποίον φέρει ως ιερέας.

Leave a Comment