Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο – Εικόνες μέσα από το νοσοκομείο

Ο Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο – Εικόνες μέσα από το νοσοκομείο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από το βράδυ της Ανάστασης με ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, πήρε ο Φίλιππος Καμπούρης.

Ο παρουσιαστής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και συγκλόνισε με την εξομολόγησή τους για την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

0000

«Εκείνη τη στιγμή έσβηνα και ένιωθα ότι πεθαίνω. Ένιωθα τον θάνατο. Ένιωθα να είμαι όρθιος και να έχω βγει από το σώμα μου και ήταν όλα σε μία αργή κίνηση. Κρατιόμουν να μην λιποθυμήσω αλλά ένιωθα ότι έσβηνα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να προσεύχομαι και αυτό θεωρώ ότι με βοήθησε. Πιστεύω ότι έγινε ένα θαύμα.

Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψα στο σπίτι. Πρέπει να συνεχιστούν κάποιες εξετάσεις για να βρούμε για ποιο λόγο το έπαθα. Αυτό που είπαν οι γιατροί είναι ότι είχα άγιο και γλίτωσα τα χειρότερα. Ευτυχώς δεν μου άφησε κάτι αυτή η περιπέτεια. Και το στόμα μου που είχε στραβώσει και η αριστερή πλευρά που δεν μπορούσα να μιλήσω καθαρά, ευτυχώς έχει αποκατασταθεί.

Ίσως η έντονη δραστηριότητα στη ζωή, ίσως τα παραπάνω κιλά βοήθησαν στο να γίνει το κακό. Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην αγάπη του κόσμου. Δέχθηκα χιλιάδες μηνύματα που με συγκίνησαν και μου έδωσαν κουράγιο. Πραγματικά, ήταν ένας ζωντανός εφιάλτης», είπε χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Καμπούρης.

Δείτε το βίντεο με τον Φίλιππο Καμπούρη:

«Ευτυχώς δεν μου άφησε κάτι αυτή η περιπέτεια. Και το στόμα μου που είχε στραβώσει και η αριστερή πλευρά που δεν μπορούσα να μιλήσω καθαρά, ευτυχώς έχει αποκατασταθεί»

Leave a Comment