Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Γεωργιανός καταγγέλλει ότι τον έδερναν για 4 μέρες να ομολογήσει ότι σκότωσε την Καρολάιν (video)

Ο Γεωργιανός καταγγέλλει ότι τον έδερναν για 4 μέρες να ομολογήσει ότι σκότωσε την Καρολάιν (video)

Επί τέσσερις ημέρες οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών προσπαθούσαν να κάνουν τον Γεωργιανό κακοποιό για να ομολογήσει ότι αυτός δολοφόνησε την 20χρονης Καρολάιν.

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να εντοπίσουν τους αλλοδαπούς δολοφόνους που ισχυρίστηκε ότι είδαν να μπαίνουν στο σπίτι του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Δεν είχαν εντοπίσει άραγε ακόμα ότι ο δολοφόνος ήταν ο ίδιος ο σύζυγός της, γεγονός για το

0000

οποίο μιλούσε η μισή Ελλάδα; Δεν είχαν υποψίες για τον σύζυγο, όπως ακούστηκε από αστυνομικές πηγές;

Ο 36χρονος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη στις 18 Μαΐου στους Κήπους του Εβρου, ενώ προσπαθούσε να φύγει στη Βουλγαρία είχε λάβει μέρος στη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στο Ντράφι στις 7 Μαρτίου.

Μετά τη σύλληψη του πιλότου, ο 36χρονος Γεωργιανός, ο οποίος έχει προφυλακιστεί στις Φυλακές Κορυδαλλού για την υπόθεση της ληστείας στο Ντράφι, κατήγγειλε στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Γεωργίας Imedi TV ότι τον είχαν δεμένο και τον χτυπούσαν επί τέσσερις μέρες.

«Τέσσερις μέρες με είχαν δεμένο σε

μια καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί. Ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας, συνέχιζε ο άλλος. Δεν με ρωτούσαν τίποτα. Μόνο μου έλεγαν να ομολογήσω ότι σκότωσα την κοπέλα. Δεν ήξερα για ποια κοπέλα μιλούσαν. Μου έλεγαν “Εσύ τη σκότωσες”» υποστήριξε και συνέχισε: «Μετά έμαθα ότι τη σκότωσε ο άντρας της και ότι με κατηγορούσαν για

κλοπή. Δεν έχω καμία σχέση με καμία κλοπή. Είχα μόνο πλαστά χαρτιά».

Leave a Comment