Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Γρηγόρης Πετράκος επέστρεψε με ανάρτηση-κόλαφο για τους εμβολιασμούς των γιατρών

Ο Γρηγόρης Πετράκος επέστρεψε με ανάρτηση-κόλαφο για τους εμβολιασμούς των γιατρών

Ο τραγουδιστής επιστρέφει δριμύτερος με ερωτήματα προς το υπουργείο

ΟΓρηγόρης Πετράκοςπουκατηγορήθηκε για διασποράfake newsσταsocial media, αρνήθηκε ταδημοσιεύματα που που ήθελαν παρέμβαση εισαγγελέαγια τα στοιχεία που παρουσίασε σε βίντεοστοFacebook.

O τραγουδιστήςυποστήριξε ότι ορισμένα λεγόμενα του

0000

διαστρεβλώθηκαν και ότι ο ίδιος αναδημοσίευσε«επίσημα στοιχεία που έβρισκε σε επίσημους φορείς». Ο γνωστός τραγουδιστής που προκάλεσε αντιδράσεις για όσα παρουσίασε αναφορικά με τηνπανδημία, επέστρεψεμε νέα ανάρτηση που θα προκαλέσει.

Ο Γρηγόρης Πετράκος δημοσίευσε έναέγγραφο του υπουργείου Υγείας, στο οποίο ζητείται από τη Διοίκηση τουνοσοκομείου να ενημερώσει για τα στοιχεία του προσωπικού του, οι οποίοι θα δηλώσουν ενυπόγραφα αν επιθυμούν ή όχι να εμβολιαστούν (προκειμένου να οργανωθεί ο τρόπος του εμβολιασμού).

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής παραθέτει μια σειρά από δικά του ερωτήματα:

Η ανάρτησή του:

«Όπως μας αποκάλυψε ο δικηγόρος κ. Αντωνιάδης το Υπουργείοεκβιάζει τους Ιατρούς να δηλώσουν ΓΡΑΠΤΩΣ ποιοί θα αρνηθούν να εμβολιασθούν. Ποιοί ΓΙΑΤΡΟΙ θα αρνηθούν.

Μα οι γιατροί δεν είναι αυτοί που ξέρουν καλύτερα;Οι γιατροί δεν είναι αυτοί που ζουν κάθε μέρα από κοντά τη “φρίκη του φονικού ιού”;Οι γιατροί δεν είναι που θα μας προτρέψουν να εμβολιασθουμε κι εμείς; Οχι;;

Θα έρθει λοιπόν το ΚΡΆΤΟΣ να εκβιάσει τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ να εμβολιασθούν ενώ οι ίδιοι αρνούνται; για να δώσουν το καλό παράδειγμαΜε λίγα λόγια όχι μόνο εμείς οι απλοί άσχετοι αλλά και οι ίδιοι οι γιατροί πρέπει να ακούνε τους “ειδικούς” ακόμα και με το ζόρι!

Ποιοί είναι όμως αυτοί οι “ειδικοί” τελικα;;;
Γιατί εμείς νομίζαμε ότι είναι οι γιατροί
Είναιοι ειδικοί των φαρμακευτικών;;;του διεφθαρμένου ΠΟΥ κ των κυβερνήσεων που είναι υπάλληλοι αυτών των φαρμακευτικών;

Σε αυτό τοκακοποιημένο απομεινάρι “Δημοκρατίας” λοιπόν που ζούμε οι ίδιοι οι γιατροί θα πρέπει να υπογράψουν γραπτή “δήλωση φρονημάτων”.

Ντροπή!!!!»

Leave a Comment