Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποδέχτηκε το #BottleCapChallenge -Τα κατάφερε ο πρώην παίκτης του Survivor; [βίντεο]

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποδέχτηκε το #BottleCapChallenge -Τα κατάφερε ο πρώην παίκτης του Survivor; [βίντεο]

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο πρώτος Ελληνας που αποδέχεται την πρόκληση του Bottle Cap Challenge και αναρτά την προσπάθειά του στο Instagram.

Η πρόκληση του φετινού καλοκαιριού απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και... γνώσεις πολεμικών τεχνών. Το #BottleCapChallenge είναι η νέα τρέλα του Instagram και των social media, η οποία ξεκίνησε πριν από δέκα περίπου ημέρες και έχει κατακλύσει με βίντεο το διαδίκτυο. Τι πρέπει να κάνει κάποιος που την αποδέχεται; Να ανοίξει το καπάκι ενός μπουκαλιού με μια περιστροφική κλωτσιά.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που λατρεύει τα extreme sports και τη γυμναστική αποδέχτηκε λοιπόν την πρόκληση και δοκίμασε την τύχη του στο Bottle Cap Challenge. Από τον Βόλο όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο πρώην παίκτης του Survivor κατάφερε να... περιστρέψει το καπάκι με μια γυριστή κλωτσιά.

Οι σταρ του Χόλιγουντ αποδέχονται την πρόκληση του Bottle Cap Challenge

Το Bottle Cap Challenge ξεκίνησε από διάσημο καθηγητή του Ταε Κβο Ντο, ο οποίος μάλιστα προκάλεσε τον Τζέισον Στέιθαμ, τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και τον Τζακι Τσαν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Ο πρωταγωνιστής του Transporter αποδέχτηκε την πρόκληση και εκτέλεσε την... χορευτική φιγούρα με απόλυτη επιτυχία.

Για την ιστορία πάντως, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στον Βόλο μαζί με την αγαπημένη του Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τους δυο τους να ανεβάζουν βίντεο από νυχτερινή τους έξοδο σε κέντρο της πόλης. Η αθλητικογράφος βέβαια σήμερα ανέβασε βίντεο στα οποία βρίσκεται στην Αθήνα, χωρίς να γνωρίζουμε αν την ακολούθησε και ο σύντροφός της.

Leave a Comment