Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ο Τσιτσιπάς εκστασιασμένος παραλαμβάνει το πρώτο του αυτοκίνητο και κάνει επική περιγραφή σε βίντεο

Ο Τσιτσιπάς εκστασιασμένος παραλαμβάνει το πρώτο του αυτοκίνητο και κάνει επική περιγραφή σε βίντεο

Το πρώτο του αυτοκίνητο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα κοινά και συνηθισμένα αμάξια, απέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Και ναι, έχει τρελαθεί!

Ο υπέροχος πιτσιρικάς τενίστας, Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, που έκανε την Ελλάδα να παρακολουθεί φανατικά τένις λόγω του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του, εκτός από το τένις έχει και μια άλλη μεγάλη αγάπη: Το Youtube. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρα από τενίστας είναι και εκπληκτικός youtuber. Και στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του μας δείχνει την αντίδρασή του καθώς... παρέλαβε το πρώτο του αυτοκίνητο!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η αντίδασή του όταν παρέλαβε το αυτοκίνητό του [βίντεο]

Οι εκφράσεις και η αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά, τον οποίο αναμένουμε τις επόμενες ημέρες να δούμε ξανά στα γήπεδα, στη θέαση του λευκού Tesla αυτοκινήτου που μόλις παρέλαβε δεν περιγράφονται και πραγματικά αξίζει να δει κανείς το βίντεό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή του Στέφανου Τσιτσιπά στην Tesla δεν είναι απλά επιλογή ενός αυτοκινήτου, αλλά επιλογή σε μια συγκεκριμένη πολιτική αυτής ενός πιο πράσινου πλανήτη. Και όπως ο ίδιος εξηγεί, επιπλέον, με την επιλογή του αυτή γίνεται μέλος σε μια εταιρεία, μια οικογένεια, που είναι το μέλλον.

Leave a Comment