Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Οδηγός έβαλε αποσμητικό χώρου, άναψε τσιγάρο και εξερράγη το όχημα [εικόνα]

Οδηγός έβαλε αποσμητικό χώρου, άναψε τσιγάρο και εξερράγη το όχημα [εικόνα]

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου του θέλησε να αρωματίσει ένας οδηγός στην Βρετανία, αλλά χρησιμοποίησε τόσο πολύ αποσμητικό που προκάλεσε έκρηξη μόλις άναψε τσιγάρο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο οδηγός χρησιμοποίησε «υπερβολική» ποσότητα αποσμητικού χώρου. Το αέριο πήρε φωτιά και ανατίναξε το παρμπρίζ και τα παράθυρα, λυγίζοντας ταυτόχρονα τις πόρτες αλλά ο άντρας κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο με μικροτραυματισμούς.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το περιστατικό στο Χάλιφαξ της Αγγλίας, το περασμένο Σάββατο, θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο και προειδοποίησε τους ανθρώπους να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες ασφαλείας.

Ο οδηγός χρησιμοποίησε υπερβολικά μεγάλη ποσότητα αποσμητικού σπρέι και μετά άναψε τσιγάρο με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που καταστράφηκαν παρακείμενες βιτρίνες καταστημάτων

Η έκρηξη σημειώθηκε ενώ ο οδηγός ήταν σταματημένος σε ένα φανάρι, το μεσημέρι του Σαββάτου σε έναν κεντρικό δρόμο της πόλης και ήταν τόσο ισχυρή που προκάλεσε ζημιές σε βιτρίνες κοντινών καταστημάτων.

Η υπηρεσία Πυρόσβεσης του δυτικού Γιορκσάιρ δήλωσε πως η αιτία του «δραματικού» περιστατικού ήταν η «υπερβολική» χρήση του αποσμητικού χώρου.

Δειτε πως εγινε το αυτοκινητο

0000

Μαύρο αυτοκίνητο κατεστραμμένα από έκρηξη

Leave a Comment