Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Οι Ελληνίδες έχουν ενθουσιαστεί - Χώρισε ο 79χρονος Γιάννης Μπουτάρης την νεαρη σύζυγο του

Οι Ελληνίδες έχουν ενθουσιαστεί - Χώρισε ο 79χρονος Γιάννης Μπουτάρης την νεαρη σύζυγο του


Χώρισε ο 79χρονος Γιάννης Μπουτάρης την κατά πολύ νεότερη σύζυγο του μετά από 2 χρόνια γάμου

Ελεύθερος (και πάλι) o πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης

ΑποκάλυψηΜπουτάρη,ότι χώρισε από την τελευταία και

0000

νεότατη σύζυγό του. Ο ίδιος, με αφορμή τοτελευταίο βιβλίοτου που μόλις κυκλοφόρησε και τιτλοφορείται«Εξήντα χρόνια τρύγος», αποκαλύπτει τον χωρισμό του από την νεαρή και όμορφηΜαρία Ιωαννίδου, την οποίαπαντρεύτηκε το 2018.

Το διαζύγιο αυτό ήταν άγνωστο δημοσίως,ως την ώρα που αποφάσισε εκείνος να το δηλώσει, και εξέπληξε πολλούς που ίσως πίστευαν ότι οΓιάννης Μπουτάρηςστα 78 του θα άραζε πια. Μόνο πουδεν έγιναν έτσι τα πράγματα και αυτή η σχέσηκράτησε λιγότερο από δύο χρόνια, παρότι ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό και από τις δύο πλευρές. Ο 76χρονος τότε δήμαρχοςΘεσσαλονίκηςαποφάσισε να

ανταλλάξει όρκους αγάπης με τη σύντροφό του και να παντρευτεί με σύμφωνο συμβίωσης,όπως και έγινε.

Yστερα από τον θάνατο της πρώτης του γυναίκας Αθηνάς ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε δεσμό με την ΑυστριακήΓκαμπριέλα Σάινερ,με την οποία έζησε μαζί επί 13 ολόκληρα χρόνια. Ο χωρισμός ήρθε το 2015.Φυσικά ο Γιάννης Μπουτάρης δεν έκλεισε την πόρτα της καρδιάς του επειδή τα χρόνια πέρασαν. Τότε ήταν που βρέθηκε στον δρόμο του ηκοσμηματοπώλισσα Μαρία Ιωαννίδου,η νεαρότατη τελευταία σύζυγός του. Η Μαρία Ιωαννίδου προέρχεται από γνωστή οικογένεια χρυσοχόων, με κωνσταντινουπολίτικες ρίζες.

Η παράδοση αυτήπέρασε στα χέρια της, αλλά και σε αυτά της αδερφής της Κατερίνας. Η ίδια έχει σπουδάσει γεμολογία στηΓαλλία. Το ζευγάρι Μπουτάρη – Ιωαννίδου, παντρεύτηκε το 2018 και ζούσε μέχρι

πρότινοςσε ένα διαμέρισμα στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μαζί με τα δύο παιδιά της Μαρίας Ιωαννίδου. Ομως δύο χρόνια μετά ήρθε ο χωρισμός. Αλλωστε ο ίδιος ο Γιάννης Μπουτάρης το επιβεβαίωσε και δημοσίως λέγοντας:«Τώρα δεν είμαι με καμία. Η γυναίκα που αγαπούσα πέθανε. Μ’ αυτήν ήμουν ερωτευμένος από τα δεκαέξι μου. Κάναμε παιδιά, εγγόνια, χωρίσαμε Μόνος μένω. Παντρεύτηκα ξανά πριν από δύο χρόνια, αλλά ο γάμος απέτυχε».

Ο αεικίνητος,ερωτικότατοςκαι ακομπλεξάριστος σε όλα του πρώην δήμαρχος είναι ξανά ελεύθερος.Σπεύσατε οι ενδιαφερόμενες!

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment