Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Οταν οι αδερφές Καζαριάν έλεγαν τον καιρό στη Λαμπίρη -Η αμήχανη και λίγο cult οντισιόν από το παρελθόν [βίντεο]

Οταν οι αδερφές Καζαριάν έλεγαν τον καιρό στη Λαμπίρη -Η αμήχανη και λίγο cult οντισιόν από το παρελθόν [βίντεο]

Γνωρίσαμε τηνΕιρήνη Καζαριάνως νικήτρια του GNTM και την Μαρία Καζαριάν με την ιδιότητα της «αδερφής».

Τα δύο (αν μη τι άλλο) καλλίγραμμα κορίτσια βρίσκονται έκτοτε στην επικαιρότητα είτε μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα είτε από αναφορές των μέσων. Αποστολή εξετελέσθη; Όχι ακριβώς.
Μπορεί η Ειρήνη Καζαριάν να πήρε το δικό της μερίδιο στη δημοσιότητα, ο τηλεοπτικός φακός όμωςδεν θα αφήσει παραπονεμένη την Μαρία Καζαριάν,την οποία θα βλέπουμε αυτή τη σεζόν να αναμετράται μαζί με άλλες νεαρές γυναίκες για το ποια έχει το καλύτερο στιλ.


Πριν ωστόσο συμβούν όλα αυτά, οι δύο αδερφές είχαν δοκιμάσει την τύχη τουςσε ένα άλλο τηλεοπτικό μετερίζι. Αυτό του καιρού.
Συγκεκριμένα, ήταν2014 όταν δοκίμασαν την τύχη τους στο green box του καιρούγια λογαριασμό της εκπομπής που παρουσίαζε η Χριστίνα Λαμπίρη. Το concept, αρκετά απλοϊκό και πιασάρικο για την εποχή.Η μία από τις δύο θα έλεγε τον καιρό και η δεύτερη θα την πείραζεκαι θα σχολίαζε τους

0000

ανέμους και τις μπόρες ή τις υψηλές θερμοκρασίες.

Όπως θα δείτε κι εσείς το δοκιμαστικό που παρουσίασε η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή τηςήταν αρκετά awkward με τις δύο αδερφές να μην μπορούν να συντονιστούνκαι πολύ καλά, ενώ η αμηχανία πλανάται σε όλο το στούντιο.

Τελικά όπως η ιστορία μας έδειξε η συνάντηση των Καζαριάν με τον καιρό δεν καρποφόρησε. Οι αδερφές όμως έχουν στόχο και δεν το βάζουν κάτω.

Leave a Comment