Ψυχαγωγία Ενημέρωση

«Παιδιά, το δώρο του άντρα μου» - Η ανάρτηση που έβαλε φωτιά στο twitter

«Παιδιά, το δώρο του άντρα μου» - Η ανάρτηση που έβαλε φωτιά στο twitter

Οταν οι χρήστες του twitter έχουν κέφια και δημιουργούν trend με αφορμή ανάρτηση ανυποψίαστης συζύγου που απλώς ήθελε να μοιραστεί τη χαρά της.

Ολα ξεκίνησαν από τον λογαριασμό της @Supergirl, μια γυναίκα που ανέβασε μια φωτογραφία με το ολοκαίνουριο αυτοκίνητό της και έγραψε: «Παιδιά το δώρο του άντρα μου! Δώρο του άντρα μου τα παιδιά! (Για να προλάβω τους πικρόχολους δεν κάνω επίδειξη χρήματος ή κάτι τέτοιο. Ο καθένας πηγαίνει μέχρι εκεί που πάει η τσέπη του».

Η εικόνα του λευκού πολυτελούς αυτοκινήτου που προκάλεσε πανικό στο twitter. Η ίδια η ανάρτηση και ο λογαριασμός έχουν απενεργοποιηθεί

Εκείνοι που έμειναν με την απορία στο twitter

Υπήρξαν εκείνοι που μπερδεύτηκαν, καθώς το tweet έπαιρνε διαστάσεις και όλοι το αναπαρήγαγαν, αντικαθιστώντας τη φωτογραφία του λευκού SUV με άλλες, σε ένα σπριντ χιουμοριστικής διάθεσης.

Η αρχική χρήστης του twitter, είχε «συστήσει» τρόπον τινά το νέο της αυτοκίνητο με τους

ακολούθους της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Παρότι σημείωσε στην παρένθεση πως δεν είχε σκοπό να κάνει επίδειξη πλούτου, το τρολάρισμα πήρε φωτιά.

Οι «φτωχότερες» επιλογές από τους χρήστες του twitter

Γρήγορα το κείμενο γινόταν «αντιγραφή - επικόλληση» σε δεκάδες λογαριασμού και κάτω από αυτό έμπαινε ό, τι φωτογραφία από αντικείμενα, αυτοκίνητο, πλοία και άλλα ευφάνταστα πράγματα μπορείτε να φανταστείτε.

Κάποιοι έδειξαν πως αρκούνται σε μερικές λαχταριστές σούβλες κοντοσούβλι, παρέα με κοκορέτσι.

Κάποιες άλλες, θυμήθηκαν τον πόλεμο στο νεροχύτη που μπορεί να αφήσει ο σύζυγός τους και φυσικά θα κληθούν να... αντιμετωπίσουν οι ίδιες. Ενα δώρο με αγάπη που έχει προσφερθεί σε κάθε άνθρωπο που επιλέγει τη συμβίωση.

Αλλοι χρήστες στο twitter πάλι αρκέστηκαν σε πιο... συμβολικά δώρα. Ενα σετ από περίτεχνα κέρατα στον τοίχο του σπιτιού, ίσως - ενδεχομένως δηλαδή - εις ανάμνηση παλαιότερων εμπειριών.

Οι πιο γαλαντόμοι του twitter

Εκτός όμως από τα αναπάντεχα, βρόσιμα, πτωχά ή καθημερινά δώρα υπήρξαν και εκείνοι που σκέφτηκαν να μη βάλουν όρια στο κάζο του twitter. Μια χρήστης ανάρτησε μια τεράστια έπαυλη και δήλωσε πως μετά το δώρο αυτό τον χώρισε. «Πώς θα το σκουπίζω άνθρωπέ μου όλο αυτό;» έγραψε περιπαικτικά.

Αλλοι πάλι μετέφεραν τη χλιδή στο νερό, παρουσιάζοντας ως δώρο του άνδρα τους, μια πολυτελέστατη θαλαμηγό.

Κι αν η θαλαμηγός δεν έφτανε για το τρολ στο twitter, βρέθηκαν και εκείνοι που έβαλαν στη θέση της ένα ολόκληρο κρουαζιερόπλοιο ως «δώρο του άντρα» τους.

Φυσικά υπήρξαν και εκείνοι που έφτασαν το τρολάρισμα πέρα από τη στρατόσφαιρα. Στη θέση του λευκού αυτοκινήτου μπήκε ένα διαστημόπλοιο από το μακρινό μέλλον και το... άπιαστο σύμπαν και η σάτιρα στο twitter έπιασε ταχύτητες φωτός.

Leave a Comment