Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Παραλίγο να φάει τα μούτρα της η Χριστίνα Μπόμπα -Η ισορροπία στο σκοινί και οι μελανιές στο χέρι [βίντεο]

Παραλίγο να φάει τα μούτρα της η Χριστίνα Μπόμπα -Η ισορροπία στο σκοινί και οι μελανιές στο χέρι [βίντεο]

Ένα μικρό ατύχημα είχε η Χριστίνα Μπόμπα στις διακοπές της στις Φιλιππίνες και ο Σάκης Τανιμανίδης το κατέγραψε στην κάμερα.

Το διάσημο ζευγάρι πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων στις εξωτικές Φιλιππίνες, μακριά από το κρύο, φορώντας τα μαγιό τους και απολαμβάνοντας τον ήλιο. Κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβηκε στην ζυγαριά του αεροδρομίου και αποκάλυψε πως έχει πάρει 4 κιλά.

Το ατύχημα της Χριστίνας Μπόμπα που θα θυμάται για καιρό

Το ταξίδι τους όμως είχε και κάποιες άτυχες στιγμές. Χθες, η παρουσιάστρια του The Voice ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, αναπολώντας το ταξίδι, αλλά το περιεχόμενό του διέφερε από αυτά που μας έχει συνηθίσει. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε ένα βίντεο από ένα ατύχημά της.

Παραλίγο να χτυπήσει στο

0000

πρόσωπό της η Χριστίνα Μπόμπα

Στο βίντεο, το οποίο τραβά ο Σάκης Τανιμανίδης, η σύζυγός του, φορώντας ένα γκρι μπλουζάκι και ένα άσπρο μπικίνι, προσπαθεί να ισορροπήσει επάνω σε ένα σκοινί. Κι ενώ τα καταφέρνει στα δύο πρώτα βήματα, στην συνέχεια πέφτει και προσγειώνεται με το κεφάλι επάνω στο σκοινί και βάζοντας το χέρι της στο έδαφος για να μην τραυματιστεί περισσότερο. Η Χριστίνα Μπόμπα χτύπησε στο χέρι της και δείχνοντας τις μελανιές στον σύζυγό της, εκείνος της είπε: «Θα το θυμάσαι για πολύ καιρό».

Leave a Comment