Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πατέρας 22χρονου - Το παιδί μου είναι πολύ καλό και ευαίσθητο - Δεν θα τον εβγαζε ποτε εξω

Πατέρας 22χρονου - Το παιδί μου είναι πολύ καλό και ευαίσθητο - Δεν θα τον εβγαζε ποτε εξω

Πατέρας 22χρονου σάτυρου: «Το παιδί μου είναι πολύ καλό και ευαίσθητο . Δεν θα τον εβγαζε ποτε εξω»

Συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ο

0000

22χρονος νεαρός που απεικονίζεται σε βίντεο να ακολουθεί νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη με το μόριό του έξω. Τι δηλώνει ο πατέρας και ο δικηγόρος του φοιτητή.

Ο 22χρονος άνδρας βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για έναν

νεαρό φοιτητή, ο οποίος έχει εργαστεί κατά περιόδους σε καφετέριες – μπαρ.

Στο Star μίλησαν ο πατέρας του νεαρού καθώς και ο δικηγόρος του.

«Το παιδί μου είναι τέλειο»
«Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», δηλώνει ο πατέρας του 22χρονου. «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

«Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», δηλώνει, από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης.

Εξετάζεται και για άλλες υποθέσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ερευνά ακόμη τρεις

αντίστοιχες υποθέσεις, με τις δύο να έχουν συμβεί στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, με τον συλληφθέντα να έχει μπει στο «μικροσκόπιο» προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται ή όχι και σε εκείνα τα περιστατικά.

Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του φοιτητή και εντόπισε τα ρούχα που φορούσε το βράδυ της Τετάρτης, όταν και ακολουθούσε την κοπέλα μέχρι την πολυκατοικία της βγάζοντας έξω το μόριό του.

Πηγή : hairt.gr

Leave a Comment