Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πατερας τρεχει στο σχολείο να παραδώσει την κουβέρτα του γιου του - Το εστειλε χωρις κουβερτα το καημενο

Πατερας τρεχει στο σχολείο να παραδώσει την κουβέρτα του γιου του - Το εστειλε χωρις κουβερτα το καημενο

Μαθητές στο σχολείο: Κουβέρτες στο σχολείο καλούνται να πάρουν μαζί τους, οι μαθητές. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα ανοιχτά παράθυρα που πρέπει να υπάρχουν στην τάξη εν μέσω του χειμώνα.

0000

Μία από τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου το άνοιγμα των σχολείων να γίνει με όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια, ήταν ο συχνός αερισμός των τάξεων. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, τα παράθυρα πρέπει να ανοίγουν πριν τα μαθήματα. Το ίδιο πρέπει να γίνεται μετά το τέλος τους, στο διάλειμμα, αλλά και κατά την διάρκεια της διδακτικής ώρας. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς σημαίνει πως η θερμοκρασία θα πέφτει αρκετά.

Μαθητές στο σχολείο: Η ανακοίνωση της διεύθυνσης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλάστρας

Έτσι, η διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλάστρας, εξέδωσε ανακοίνωση που γνωστοποιήθηκε στους γονείς. Μέσα από αυτή ζητούν από τους μαθητές να έχουν μαζί τους μία κουβέρτα.

«Η σχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά. Για τον λόγο αυτό το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του μια μικρή κουβερτούλα τοποθετημένη σε σακούλα με το όνομά του. Κάθε Παρασκευή θα επιστρέφεται στο σπίτι για πλύσιμο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video, οι μαθητές ακολούθησαν την οδηγία αυτή και την Δευτέρα το πρωί που άνοιξαν και πάλι τα σχολεία, εκτός από την τσάντα τους είχαν μαζί και μία κουβέρτα.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του «Open Beyond» και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»

Leave a Comment