Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πέθανε το γατάκι που ξεκοίλιασαν παιδιά στη Μυτιλήνη

Πέθανε το γατάκι που ξεκοίλιασαν παιδιά στη Μυτιλήνη

Πέθανε το πρωί της Παρασκευής το τριών μηνών γατάκι το οποίο τραυμάτισαν σοβαρά ανήλικοι το μεσημέρι της Πέμπτης σε πάρκινγκ, στο εμπορικό λιμάνι της Μυτιλήνης.

Ο γιατρός που χειρούργησε το άτυχο ζώο δήλωσε στοnewsit.gr. «Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Μας έφυγε σήμερα το πρωί. Η κατάστασή του ήταν τραγική. Παρότι ξύπνησε από την επέμβαση και έδειξε να ανακάμπτει, δεν άντεξε. Το γατάκι ήταν δύο – τριών μηνών και το είχαν ανοίξει με μαχαίρι για να δουν αν έχει γατάκια μέσα. Έβλεπα εφιάλτες όλη τη νύχτα. Έλεγα ότι έχουν δει πολλά τα μάτια μου στα 32 χρόνια που κάνω αυτό το επάγγελμα. Χθες όμως συγκλονίστηκα. Πώς είναι δυνατόν

0000

μικρά παιδιά να πιάνουν μαχαίρι και ν’ ανοίγουν ένα ζωντανό πλάσμα. Δεν έχω κοιμηθεί, δεν νιώθω καλά».

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο, η εικόνα του ζώου δείχνει ότι κάποιοι το κρατούσαν κι ένας τρίτος προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη. «Για να ανοιχτεί ένα ζωντανό πλάσμα με μαχαίρι δεν αρκεί να τραβήξει κανείς μια μαχαιριά. Αυτός που το έκανε, το χτύπησε με τη μύτη του μαχαιριού για να το ξεκοιλιάσει. Μόνο έτσι θα μπορούσε να το κάνει. Μόνο που σκέφτομαι ότι αυτό το παιδί, σε αυτή την ηλικία, κρατάει μαχαίρι και ξέρει και να το χειρίζεται, συγκλονίζομαι. Το γατάκι ήρθε με όλα του τα όργανα έξω και ήταν σε σοκ. Ο άνθρωπος που το έφερε το είχε σε μια κουβέρτα», επισήμανε.

Leave a Comment