Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πηγαν να ανατιναξουν τον Μένιο Φουρθιώτη - Έκρηξη στο σπίτι του στην Εκάλη

Πηγαν να ανατιναξουν τον Μένιο Φουρθιώτη - Έκρηξη στο σπίτι του στην Εκάλη

Μένιος Φουρθιώτης: Δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικός μηχανισμούς στο φυλάκιο από το σπίτι του Μένιου. Επίθεση αγνώστων δέχτηκε, το σπίτι του Έλληνα παρουσιαστή. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει το δικηγορικό γραφείο του

0000

Αλέξη Κούγια. Οι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς, οι οποίοι ήταν τρεις σε αριθμό. Το αποτέλεσμα ήταν να καεί το φυλάκιο από το σπίτι του Μένιου.

Μένιος Φουρθιώτης: Τι σχέση έχει, με τη νέα εκδοτική προσπάθειά του

Ο τηλεπαρουσιαστής, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου του, συνδέει αυτή την επίθεση με την εκδοτική προσπάθεια, την οποία αρχίζει στις

αρχές Σεπτεμβρίου με την επανέκδοση της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS, και με το γεγονός ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει έρευνα για σκάνδαλα πολιτικών και επιχειρηματιών. Για την υπόθεση ήδη διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.

Μένιος Φουρθιώτης: Ακολουθεί η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί νομικά τόσο τον ίδιο τον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, όσο και τις επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, των οποίων είναι ιδιοκτήτης. Χθες το βράδυ περί ώρα 00.00 άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς στην οικία του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη.

Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας των κακοποιών ήταν η πρόκληση σοβαρών ζημιών στην οικία, στην οποία έσπασαν τα τζάμια, και η ολική καταστροφή του φυλακίου ασφαλείας, το οποίο υπάρχει στον περίβολο της οικίας. Για την υπόθεση ήδη διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. Ο κ. Φουρθιώτης συνδέει αυτή την επίθεση με την εκδοτική προσπάθεια, την οποία αρχίζει στις αρχές Σεπτεμβρίου με την επανέκδοση της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS, και τη συνδέει με το γεγονός ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει έρευνα για σκάνδαλα πολιτικών και επιχειρηματιών».

Leave a Comment