Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Πού θα αθληθώ - Έξαλλος ηλικιωμένος δρομέας με αστυνομικούς που του λένε να επιστρέψει σπίτι του (vid)

Πού θα αθληθώ - Έξαλλος ηλικιωμένος δρομέας με αστυνομικούς που του λένε να επιστρέψει σπίτι του (vid)

Ένας ηλικιωμένος, που έτρεχε στην παραλία της Θεσσαλονίκης, έγινε έξαλλος με αστυνομικούς που τουζήτησαν να επιστρέψει στο σπίτι του λόγω κορονοϊού, φωνάζοντας «δεν προβλέπεται, είμαι ελεύθερος πολίτης».

Έχουμε βαρεθεί να το λέμε και να το γράφουμε, αλλά, δυστυχώς, τα... κρούσματα είναι καθημερινά, οπότε θα το επαναλάβουμε: Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Και είναι εξωφρενικό, δε, όταν αυτοί οι «κάποιοι» είναι εκείνοι για τους οποίους ανησυχούμε πιο πολύ...

Ένας ηλικιωμένος, λοιπόν, που, ειδικά αυτός,δεν θα έπρεπε να το κουνάει από το σπίτι του αυτή την περίοδο (ακόμη και στην καλύτερη φυσική κατάσταση να βρίσκεται),κατέβηκε για... τζόκινγκ στην παραλία της Θεσσαλονίκης και μάλιστα, έγινεέξαλλοςμε αστυνομικούς που τουζήτησαν να επιστρέψει στο σπίτι του λόγω κορονοϊού!

Θυμίζουμε, το πρωί, στη Θεσσαλονίκη,δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου, από κοινού με ομάδες ΔΙ.ΑΣ, απηύθυνανέκκληση στους ανθρώπους,που βρίσκονταν στην παραλία, να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ο συγκεκριμένος κύριος, ωστόσο, εξοργίστηκε και άρχισενα

0000

φωνάζει «πούθα αθληθώ εγώ; Πού θα πάω να αθληθώ πέστε μου».

Όταν οι αστυνομικοί τού είπαν πως είναι για λίγες μέρες, εκείνος, με περισσότερη ένταση στη φωνή του, λέει: «Δεν είναι για λίγες μέρες. Από πού προβλέπεται; Δεν προβλέπεται».

Leave a Comment